11 Nisan tarihinde satışa çıkartacak

Huawei şirketinin akıllı telefon departmanındaki başkan yardımcısı  görevinde bulunan Li Xiaolong, geçmiş olduğumuz gün Huawei şirketinin 40 W şarj teknolojisini yeniden resmi olarak duyurdu

11 Nisan tarihinde satışa çıkartacak


Huawei şirketinin akıllı telefon departmanındaki başkan yardımcısı  görevinde bulunan Li Xiaolong, geçmiş olduğumuz gün Huawei şirketinin 40 W şarj teknolojisini yeniden resmi olarak duyurdu. Firma, 15 inçlik Apple MacBook Pro modelinin 20V2A girişini desteklemekte olduğunu ve bu teknoloji ile şarj edilebilecek olduğunu da açık bir şekilde beyan etti. Bununla beraber, bu  yeni ve özel şarj teknolojisinin uzun zamanlı iş programlarında kullanılıp kullanılmayacak olduğu hususu da halen kesin değil. Bruce Lee’ye bakılır ise Huawei şirketinin 40 W yeni şarj teknolojisi 11 Nisan tarihi içerisinde satışa çıkmış olacak.

Daha önce yapılmış olan haberlere bakılır ise, Bruce Lee şarj teknolojisini ilk önce ortaya çıkardığı zaman, onu kablo aracılığı ile Huawei MateBook’a bağlamıştı. Yapılmış olan güç testleri sonucunda, mobil  durumdaki güç kaynağı 40 W hızlı şarjı da destekleyecek olabilir.

Yenilenmiş olan 40 W hızlı şarj teknolojisinin mevcut  kapasitesi, daha önceki nesle bakıldığında %20 oranında çok daha yüksek. Hacim daha önceki nesillere bakıldığında %9  oranında daha düşük ve de ağırlığı tekrar daha önceki nesillere bakıldığında %10 oranında daha az. Bu gelecek olan yeni şarj teknolojisi, seri  bir şekilde bağlanmış 4000 mAh gücündeki bataryayla beraber 3 tane Mate 20 modelini de aynı esnada şarj edebilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.