Yaşamını yanarak kaybetti

Sivas ilinin Akıncılar ilçesi içerisinde gerçekleşmiş olan trafik kazası esnasında bir kişi yaşamını yanarak yitirdi, bir kişi de bu kazada yaralandı.

Yaşamını yanarak kaybetti


Sivas ilinin Akıncılar ilçesi içerisinde gerçekleşmiş olan trafik kazası esnasında bir kişi yaşamını yanarak yitirdi, bir kişi de bu kazada yaralandı.

Olay ise,  Sivas D-100 karayolu üstünde saatler 13:00 civarında Akıncılar kum ocağının bölgesinde gerçekleşti. Suşehri -Erzincan yönüne doğru seyir halinde bulunan N. G.'nin yönetiminde bulunan 25 TT 565 plakasına sahip otomobil, şoförünün direksiyon kontrolünün yitirmesinin sonucunda orta refüje çarptı. Çarpma sonrasında ise otomobil refüjde saplandı ve ani bir şekilde alev alarak yanmaya başladı.

Kazanın gerçekleşmiş olduğunu vatandaşlar ise bu durumla alakalı olarak polis ile birlikte sağlık ve de itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa bir zaman içerisinde olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden ekipler  ise kazaya hızlı bir şekilde müdahalede bulundu. Kaza esnasında otomobilde yer alan N. G. yaralı bir şekilde kurtulurken, Aynur Güney de yanarak yaşamını yitirdi. Kaza esnasında yaralanmış olan N. G. ise, olayın yaşanmış olduğu yerde gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında Akıncılar Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yaşamını yitirdiği açıklanan Aynur Güney de Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin Tıp Fakültesi Araştırma ile Uygulama Hastanesinde yer alan morga kaldırıldı. Kaza ile alakalı olarakta bir inceleme başlatılmış durumda. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.