2020 Senesinden önce karşımıza çıkmayacak

Japon asıllı teknoloji devlerinden biri olan Sony şirketi, yeni nesildeki oyun konsolu PlayStation 5 ile alakalı açıklamalar yapmaya  daha şimdiden başlamış bir vaziyette.

2020 Senesinden önce karşımıza çıkmayacak


Japon asıllı teknoloji devlerinden biri olan Sony şirketi, yeni nesildeki oyun konsolu PlayStation 5 ile alakalı açıklamalar yapmaya  daha şimdiden başlamış bir vaziyette. Aslında yine de PlayStation 5 konsolunun gelişine heyecanlanmak amacıyla biraz erken bir zaman olabilir. Çünkü Sony şirketi, son yapmış olduğu açıklamayla beraber PlayStation 5 konsolunun Nisan 2020 senesinden önce piyasaya çıkmayacak olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Sony şirketi, PlayStation 5 konsolunun çıkışının yanında geçmiş olduğumuz seneki PlayStation satışları ile alakalı olarakta konuşma gerçekleştirdi. Sony şirketi, 2018 senesinde toplamda 17,8 milyon tane PlayStation 4  konsolu satmayı başarmış oldu. 2017 senesinde 19 milyon birim satmış olduğu düşünüldüğü zaman satışlar düşmekte gibi görünebilir fakat karlılık yönünden 2018 senesi, Sony şirketinin en çok gelir elde etmiş olduğu sene olarak kayıtlara geçmiş bulundu.

Sony şirketi, PlayStation 4 konsolunun toplam satışları ile alakalı bir şekilde 96,8 milyon birim satış yapmayı başardıklarını açıkça ifade ediyor. PlayStation 5 konsolunun piyasaya çıkmasına en azından 12 aylık bir zaman bulunduğunu da düşünecek olursak PlayStation 4 konsolunun toplam satış hususunda 100 milyon barajını aşacak olduğunu da basit bir şekilde söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.