Buket Aydın sessizliğini bozdu

Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk etmiş olduğu programında atmış olduğu kahkahalarla büyük bir tepki çekmiş olan Buket Aydın, Kanal D üzerindeki işine son verilmiş olduğu iddialarının ortaya atılmaısnın sonrasında bir açıklama gerçekleştirdi.

Buket Aydın sessizliğini bozdu


Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk etmiş olduğu programında atmış olduğu kahkahalarla büyük bir tepki çekmiş olan Buket Aydın, Kanal D üzerindeki işine son verilmiş olduğu iddialarının ortaya atılmaısnın sonrasında bir açıklama gerçekleştirdi. Aydın açıklamasında; ''İzne ayrıldım.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Güzel ve başarılı durumdaki sunuculardan Buket Aydın, ''Kanal D'den kovuldu'' şeklindeki iddialarına bir açıklık getirmiş oldu.

Buket Aydın'ın Kanal D televizyonu ile yollarının ayrılmış olduğu iddiası geçmiş olduğumuz günlerde gündeme getirilmiş; fakat bu iddia  hiç bir şekilde doğrulanmamıştı. Bu söz konusu gelişmelerin sonrasında dün akşam saatlerine doğru düşmüş olan bir haber medya kulislerini bir defa daha hareketlendirmiş oldu. İddialara bakılır ise Kanal D'nin Haber Dairesi Başkanı görevinde bulunan Buket Aydın'ın görevine tamamen son verildi. Aydın'ın yerine ise dün akşam ekranlara CNN Türk kanalının haber sunucularından biri olan Semiha Şahin çıktı.

Güzel sunuculardan biri olan Buket Aydın da iddiaları  kesin bir dille yalanladı. İzne ayrılmış olduğunu ifade eden Aydın, Kanal D üzerindeki görevine devam etmekte olduğunu ifade etti.

Aydın, seçimlerden bir süre önce konuk almış olduğu Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''İstanbul ile birlikte Ankara ve  İzmir'i kazanacağız'' şeklindeki sözlerinden sonra gülmesiyle tepkilerin odak noktasında yer alıyordu. Aydın öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha attığı programdan sonra, mazbatasını almış olan Ekrem İmamoğlu'nun haberini sunduğu esnada; '''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'' ifadelerini kullanmamıştı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.