24 saat içerisinde 200.000 tane sipariş almış durumda

Çin asıllı teknoloji üreticileri arasında yer alan Xiaomi şirketi, geçmiş olduğumuz günler içerisinde oyuncular açısından geliştirilmiş durumda bulunan Black Shark 2 Pro moelinin tanıtımını yaptı.

24 saat içerisinde 200.000 tane sipariş almış durumda


Çin asıllı teknoloji üreticileri arasında yer alan Xiaomi şirketi, geçmiş olduğumuz günler içerisinde oyuncular açısından geliştirilmiş durumda bulunan Black Shark 2 Pro moelinin tanıtımını yaptı. Qualcomm şirketinin oyun odağına sahip geliştirilmiş en son işlemcilerinden biri olan Snapdragon 855 Plus isimli işlemcisini üzerinde barındıran bu akıllı telefon, 12 GB'lik bir RAM ile  desteklenmiş durumda ve kullanıcılar ise 128 GB veyahut 256 GB'lik  özel versiyonlarından birini seçme şansına sahipler.

Oyun severlerin çok büyük bir merak ile beklemekte oldukları Black Shark Pro 2 isimli model, tanıtımı yapılmasının hemen sonrasında ön siparişlere de başlamış bir durumda. 2 Ağustos tarihine  kadar devam edeceği açıklanan ön siparişle alakalı programın sonrasında Black Shark 2 Pro modelinin teslimat sürecine başlanmış olacak. Şimdilerde ise Black Shark 2 Pro isimli modelin ilk 24 saat içerisindeki ön siparişle alakalı rakamları kesinleşti.

Açıklanmış olan rakamlar üzerinde hangi varyasyonun daha fazla tercih edilmiş olduğu konusunda bilgi yok fakat Black Shark 2 Pro isimli model, gelecek dönemler içerisinde bir klasik durumuna gelecek gibi duruyor zira söz konusu bu akıllı telefon, ön siparişle alakalı sistemi açılmasının üzerinden sadece 24 saat geçtikten sonra 200.000 tane ön sipariş almış bir durumda. Ön siparişle alakalı programın bitmesine halen saatler var ve  söz konusu bu telefon modeli, adeta  bir su gibi sipariş edilmeyi de sürdürmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.