61 TL'lik oyun bedava oldu

Eğer hatırlarsanız kısa bir zaman önce paylaşılan haberle beraber normalde 18 Türk Lirası tutarına satılan Steam oyununun kısa zamanlığına tamamen ücretsiz duruma getirilmiş olduğunun müjdesini vermiştik.

61 TL'lik oyun bedava oldu


Eğer hatırlarsanız kısa bir zaman önce paylaşılan haberle beraber normalde 18 Türk Lirası tutarına satılan Steam oyununun kısa zamanlığına tamamen ücretsiz duruma getirilmiş olduğunun müjdesini vermiştik. Şimdi de bir farklı ücretsiz oyun haberiyle tekrardan karşınızdayız. Bu defa da yetkililer 61 Türk Lirası tutarından satılmakta olan oyunu tamamen bedava bir duruma getirdi.

Stardock Entertainment şirketinin geliştirmiş bulunduşuğu Sins of a Solar Empire: Rebellion isimli oyun, popüler durumdaki oyun platformu üstünden çok kısa bir zaman için komple ücretsiz duruma getirildi.

Steam üstünde normalde 61 Türk Lirası tutarında satılmakta olan, Sins of a Solar Empire: Rebellion isimli oyuna 19 Aralık tarihine kadarki zaman içerisinde ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bahsi geçen oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmayı istiyorsanız, aşağıdaki anlatacak olduğumuz adımları takip etmeniz yeterlidir.

61 Türk Lirası tutarında bulunan oyunu  steam hesabınıza girip oyun sayfasını açtıktan sonra tamamen ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. 2 günlük tamamen ücretsiz bir duruma getirilmiş olan oyuna sahip olmak amacıyla tek yapmanız gerekli şeyse, steam hesabınıza giriş gerçekleştirip oyun sayfasına girmek.

Daha sonra ise oyunun mağaza sayfasının alt bölümünde, yeşil  renge sahip kutucuğun hemen içinde bulunan  oyunu yükle isimli seçeneğe tıklamak. Söylemiş olduğumuz adımları takip ettiğiniz zaman eğlenceli oyuna komple ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.