Transferi sürpriz oldu

Galatasaray Spor Kulübü 18 yaşında bulunan Kosova asıllı kalecilerden Flamur Gashi'yi transfer ettiğini duyurdu.

Transferi sürpriz oldu


Galatasaray Spor Kulübü 18 yaşında bulunan Kosova asıllı kalecilerden Flamur Gashi'yi transfer ettiğini duyurdu.

Devre arasındaki transfer dönemi içerisinde forvet takviyesi gerçekleştirmesine kesin gözü ile bakılmakta olan Galatasaray Spor Kulübünden sürpriz bir tane hamle geldi. Galatasaray Spor Kulübü, Kosova 1. Lig ekipleri arasından KF Liria forması giymekte olan ve 18 yaşında bulunan Flamur Gashi'yi renklerine kattı.

Genç yaştaki oyuncunun kulübü  olan KF Liria, resmi sosyal medya hesapları üzerinden Gashi'nin Galatasaray Spor Kulübü'ne transfer edildiğini resmi bir şekilde açıkladı.

Kosovalı temsilci yapmış olduğu açıklama içerisinde; 18 yaşında bulunan Flamur Gashi'nin Galatasaray Spor Kulübüne transfer edildiğini fakat resmi bir sözleşme imzalamadan önce Gaşatasaray Spor Kulübü ile deneme antrenmanlarına çıkacak olduğunu ifade etti.


Flamur Gashi ise, 6 Haziran 2000 tarihli Kosova doğumlu. 1.91 boyu bulunan genç kaleci her 2 ayağını da kullanabilmekte. Futbola ise KF Liria altyapısı içerisinde başlamış olan Gashi, Kosova temsilcisiyle geçmiş olduğumuz sezon sonrasında profesyonel  bir kontrata imza attı. Bu sezonda KF Liria kulübüyle 7  tane maça çıkmış olan ve kalesi içerisinde 3  tane gol gördüğü açıklanan Gashi, 4 tane maçta da kalesini gole kapatmayı başarmış oldu. Genç yaştaki oyuncunun Kosova temsilcisiyle sezon bitene kadar bir sözleşmesi yer almaktaydı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.