A101'den büyük bir teknoloji hamlesi

Uygun bir fiyat ile kullanıcılara sunmuş olduğu teknolojik ürünler sayesinde müşterilerini mutlu etmeyi başaran A101 mağazaları, bu hafta içerisinde uygun fiyatla akıllı telefon istemekte olanların yüzünü fazlasıyla güldürmüş olacak

A101'den büyük bir teknoloji hamlesi


Uygun bir fiyat ile kullanıcılara sunmuş olduğu teknolojik ürünler sayesinde müşterilerini mutlu etmeyi başaran A101 mağazaları, bu hafta içerisinde uygun fiyatla akıllı telefon istemekte olanların yüzünü fazlasıyla güldürmüş olacak. Uygun fiyata sahip ürünlerini akıllı telefon ile kısıtlamamış olan A101 marketler zinciri, Micro SD hafıza kartının yanı sıra Full HD özelliğe sahip Akıllı Led TV satışı da yapacak.

Akıllı telefon almayı isteyen fakat gözü yükseklerde bulunmayan kullanıcılarla alakalı tasarlanmış Galaxy J4 modeli, 6 inç büyüklüğe sahip ekranı ile birlikte çok rahat bir kullanım sunmakta. Android işletim sisteminin 8.1 Oreo isimli sürümünü kullanmakta olan cihaz, içinde 1 GB'lik bir RAM ile birlikte 16 GB'lık dahili  bir depolamaya da sahip. 5 MP özelliğe sahip ön, 8 MP'lik bir özelliğe sahip arka kamerası ile birlikte fotoğraf çekimleri konusunda sizi hiç bir şekilde üzmeyecek durumda bulunan telefonun bataryası ile 3.300 mAh gücüne sahip. 2 sene Samsung Türkiye garantisi ile sunulacak durumda bulunan cihazın satış fiyatı da 899 Türk Lirası tutarında.

Samsung  şirketine ait telefonun yanında SanDisk markasına sahip 32 GB'lık özelliğe sahip Micro SD hafıza kartını da müşterilerine sunmakta olan mağaza, Class 10  isimli hafıza kartlarını da 29,95 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketi ile satmış olacak. Bunun yanında 43 inç büyüklüğüne sahip Full HD özelliğe sahip akıllı LED televizyonu ise satışa çıkartacak olan A101 marketler zinciri, ürün içerisinde taksitle ödeme olanağını da müşterilerine sağlamış olacak. Nakit olarak satış fiyatı 2.099 Türk Lirası tutarında bulunan bu televizyon, 2.215 Türk Lirası tutarına 9 taksit olanağıyla da tedarik edilebiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.