A101'den Teknoloji ürünleri hamlesi

Ülkemizin önde gelen market zincirlerinden bir tanesi olarak öne çıkan A101, bazı zamanlarda gerçekleştirmiş olduğu kampanyalar sayesinde, tüketicilerin sıkı takibi içerisinde kalmayı da başarmış oluyor.

A101'den Teknoloji ürünleri hamlesi


Ülkemizin önde gelen market zincirlerinden bir tanesi olarak öne çıkan A101, bazı zamanlarda gerçekleştirmiş olduğu kampanyalar sayesinde, tüketicilerin sıkı takibi içerisinde kalmayı da başarmış oluyor. ''Piyasa içerisinde başka hiçbir yerde aynı fiyatlar ile bulunamayacak ürünler'' şeklindeki sloganla fazlasıyla agresif bir politika izlemekte olan bu perakende zinciri, 7 Şubat tarihi içerisinde başlayacak durumdaki indirimli ürünler listesini net bir şekilde açıkladı. Liste içerisinde kırtasiye ürünlerinden  tutunda mutfak eşyalarına kadar çok geniş bir yelpazede pek çok ürün yer alırken, en fazla ilgiyi çekecek durumdaki ürünlerin de Honor 7C modelindeki Cep Telefonu, Toshiba 49″ özelliğe sahip  Smart Led Tv ve de Elton 40″ Full HD Smart Uydu Alıcısına sahip Led Tv olması konusunda bir beklenti var.

Huawei şirketinin alt markası olarak faaliyetlerine devam eden Honor şirketinin üretmekte olduğu bu cihaz, fiyat ve performans yönünden fazlasıyla olumlu durumdaki değerlendirmelere sahip. 2 sene garantili bir şekilde satılacak olduğu da açıklanan Honor 7C modelindeki telefonlar, 1.199,00 Türk Lirası tutarından alıcı buluyor olacak. Vestel şirketinin servis garantisi ile  birlikte müşterilere 2.499,00 Türk Lirası tutarından sunulacak  olduğu açıklanan Toshiba markasına sahip televizyonlar ise, 3 senelik bir garantiye sahip. Aynı zaman içerisinde, ücretsiz bir şekilde  montaj hizmeti ise satıcı tarafından karşılanmakta.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.