Sahnede bütün hayranlarına yemin etti

Şarkıcılardan Berkay Şahin'i darp ve de eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği konusundaki iddialardan dolayı yargılanmakta olan milli futbolculardan Arda Turan, geçtiğimiz hakim karşısınandaydı.

Sahnede bütün hayranlarına yemin etti


Şarkıcılardan Berkay Şahin'i darp ve de eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği konusundaki iddialardan dolayı yargılanmakta olan milli futbolculardan Arda Turan, geçtiğimiz hakim karşısınandaydı. Berkay'ın duruşma esnasında aylık kazancının 1.000 Türk Lirası tutarında olduğunu söylemesinin hemen sonrasında sosyal medya üzerinde adeta tepki yağmıştı. Aylık kazancıyla ilgili haberlerine açıklık getirmiş olan Berkay yaşamış olduğu sıkıntılardan sonra, hayranları ile birlikte moral bulmuş oldu.

Geçmiş olduğumu akşam bir etkinlik dahilinde Haliç Kongre Merkezi içerisinde sahne almış olan Berkay, çok duygusal anlar yaşamış oldu ve  burada çok ilginç açıklamalara da imzasını atmış oldu. Kendisini  hiç bir şekilde yalnız bırakmamış olan hayranlarına seslenmiş olan Berkay; ''Bu yağmurlu  durumdaki havada  bile beni yalnız bırakmadığınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çok daha güçlüyüm, iyi ki varsınız'' ifadeleri ile konuştu.

Konser esnasında müzikseverlerle dertleşmekte olan popçu, ''Bundan sonra yaşayacak olduğum her günde, kızımın yüzünü yere düşürebilecek bir şey yapmayacağıma şerefim üstüne yemin ederim'' ifadelerine yer verdi. Futbolculardan Arda Turan ile yaşamış olduğu kavgayla alakalı olarak önceki gün içerisinde duruşmaya çıkmış olan Berkay, yalnızca şarkı söylemek istediğini ifade ederek; ''Kendi kendime sürekli olarak ''konuşma, burada şarkını söyle ve  de git'' demekteyim, ancak gönül hiç bir şekilde el vermiyor. Burada görmüş olduğum sizlere ve sahneye çok fazla ihtiyacım bulunmaktaydı. Uzun uzun konuşmayı da istemiyorum, konuşacak herhangi bir şeyde yok. Her şey  tamamen ortada ancak şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. Bu yaşamda herkesten vazgeçebiliyorsunuz, fakat evladınızdan asla vazgeçemiyorsunuz'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.