A101 Teknoloji hamlesi yapmakta gecikmedi

Teknolojik ürünler için yapmış olduğu indirimlerle hafızalara kazanın A101 bu hafta içinde yine bomba gibi gelmiş olacak. 7 Mart tarihi içerisinde satışa çıkartacağı ürünlerin açıklamasını yapan A101, 2 tane televizyon ve 1 tane akıllı telefonu satışa çıkartmış olacak.

A101 Teknoloji hamlesi yapmakta gecikmedi


Teknolojik ürünler için yapmış olduğu indirimlerle hafızalara kazanın A101 bu hafta içinde yine bomba gibi gelmiş olacak. 7 Mart tarihi içerisinde satışa çıkartacağı ürünlerin açıklamasını yapan A101, 2 tane televizyon ve 1 tane akıllı telefonu satışa çıkartmış olacak. Üst segmentte yer alan kıvrımlı özelliğe sahip bir televizyonun yanında standart LED özellikli bir televizyonu da satışa çıkartacağını açıklayan marketler zinciri, her çeşit kullanıcıyı memnun etmek için gayret ediyor.

Honor 7S cep telefonu

5,45 inç büyüklüğündeki ekranı olan bu telefon modeli 13 MP'lik arka, 5 MP'lik ön kamerasıyla beraber geliyor. Android 8 işletim sistemiyle kutusundan çıkan bu cihazın fiyatı da 799 Türk Lirası tutarında.

Samsung 55 inçlik Curved TV

2 tane USB girişinin yanında 3 tane HDMI girişiyle birlikte ekran yansıtma özelliği yer alan bu televizyonda Wi-Fi özelliği de bulunmakta. İnce tasarım sayesinde dikkat çekmekte olan bu televizyonun 55 inç büyüklüğünde kavisli bir ekranı bulunduğunu da söylememizde bir yarar var. Aynı zaman içerisinde bir akıllı televizyon olan Samsung 55 inçlik UHD CURVED TV, 2 senelik Samsung Türkiye garantisi ile beraber 4.499 Türk Lirası tutarında A101 mağazalarından alınabilecek. A101 marketleri aynı zaman içerisinde 4.679 Türk Lirası üstünden Bonus ile birlikte Maximum ve de  World kartlarına 3 taksit olanağını da sunmakta.

Elton 40 inçlik FHD Smart Dual LED TV

2 tane HDMI ve 1 tane USB girişinin yer aldığı bu televizyon Wi-Fi bağlantısı özelliğine de sahip bir durumda. 40 inç büyüklüğündeki düz bir ekranı bulunan bu televizyonun fiyatı da 1.299 Türk Lirası tutarında. 2 senelik Sunny garantisi yer alan bu televizyon, aynı zaman içerisinde 1.372 Türk Lirası üstünden Bonus ile birlikte Maximum ve de  World kartlarına 9 taksit seçenekleriyle de satışa sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.