Abonelikler iOS platformu üzerinde daha kolay gözükecek

Günümüz şartlarında pek çok uygulamanın aylık abonelik sistem iile çalışmasından dolayı tam olarak hangi uygulamalar üzerinde aboneliklerimizin yer aldığını bile unutur bir hale geldik.

Abonelikler iOS platformu üzerinde daha kolay gözükecek


Günümüz şartlarında pek çok uygulamanın aylık abonelik sistem iile çalışmasından dolayı tam olarak hangi uygulamalar üzerinde aboneliklerimizin yer aldığını bile unutur bir hale geldik. Aboneliklerin  tam olarak hangi gün yenilenecek olduğunu ve ücretinin tam olarak kaç Türk Lirası tutarında olduğunu takip etmemiz gerekli. Apple şirketi de bunların görüntülenebilecek olduğu menüyle alakalı artık kullanıcılarına ç ok daha basit  bir erişim olanağı sunmuş oluyor.

eski dönemde App Store üzerinde ''Kimliği Görüntüle'' isimli seçeneğe tıklayarak sayfanın en alt kısmına kaydırdıktan sonra zor bir şekilde erişebilmekte olduğumuz abonelikler bundan böyle daha basit bir yere taşınmış oldu. Apple şirketi kullanıcılarının artık aboneliklerini görüntüleyebilmek amacıyla App Store'a giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda yer alan resimlerine tıklamaları yetecek. Açılmış olan menü üzerinde karşılarına direkt bir şekilde ''Abonelikleri Yönet'' şeklindeki seçenek çıkmış olacaktır.

Cihazlarını iOS işletim sisteminin son sürümü olarak duyurulan iOS 12.1.4'e yükseltmiş olan Apple kullanıcılarının tamamı bu yeni özellikten yararlanabilirken, aboneliklerine fazlasıyla kısa bir şekilde erişip hesaplarına bağlı durumdaki tam olarak hangi aboneliklerin hali hazır bir şekilde aktif olduğunu da görebilmekteler. Bütün bunların yanında kullanıcılar daha öncesinde hangi aboneliklerden (tarihler ile birlikte aboneliklerin türleri dahil) faydalanmış olduklarını da inceleyebilmekteler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.