Yenilenen Black Shark'ın oyuncuların gözdesi olması bekleniyor

Xiaomi şirketinin yeni çıkacağı açıklanan Black Shark modeli, oyuncuların nerdeyse bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir seviyede olacak.

Yenilenen Black Shark'ın oyuncuların gözdesi olması bekleniyor


Xiaomi şirketinin yeni çıkacağı açıklanan Black Shark modeli, oyuncuların nerdeyse bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir seviyede olacak.

Yeni nesilden Xiaomi amiral gemisi modeli olarak duyurulan Black Shark modelinin 20 Şubat tarihi içerisinde piyasaya çıkacak olduğu daha öncesinde duyurulmuştu. Kesinleşmiş olan bu tarihlerin hemen sonrasında ise Black Shark Technology şirketinin CEO'su görevinde bulunan Wu Shimin, oyuncu telefonlarıyla alakalı olarak çok fazla heyecanlandıran açıklamalar gerçekleştirdi.

Yeni karşımıza çıkacak olduğu açıklanan Black Shark modeli, oyuncuların nerdeyse bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir seviyede. Snapdragon 855 isimli işlemci ile taçlandırılacak olduğu açıklanan bu model,  çok büyük bir hız ve oyun performansı sunuyor olacak.

Yapılmış olan tek çekirdekli ile birlikte çok çekirdekli testler esnasında sırası ile 3.494 ve de 11.149 puan alabilmeyi başarmış olan bu akıllı telefon modeli, beklentileri aşabilecek gibi gözükmekte. Yeni  gelecek olan Black Shark modeli, 8 GB'lık bir RAM ve Android 9 Pie işletim sistemiyle çalışacak ve üstün bir şekilde performans sergilemiş olacak.

Yeni özelliklerin ilave edilecek olduğu Black Shark isimli cep telefonu modeliyle alakalı bütün bilgiler ise birazda olsa kısıtlı. Bu sebepten dolayı yeni çıkacak olan  oyuncu akıllı telefonlarıyla alakalı gelecek dönemler içerisinde yeni bilgileri beklemek mecburiyetindeyiz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.