Adobe Fresco ismi ile karşımıza çıkacak

Adobe şirketinin iPad ürününe gelecek olduğu açıklanan Project Gemini adlı sanat uygulamasının ismi, yüzyıllar öncesinde kullanılmış olan bir İtalyan  asıllı çizim tekniğine gönderme şeklinde Adobe Fresco olarak karşımıza çıkmış olacak.

Adobe Fresco ismi ile karşımıza çıkacak


Adobe şirketinin iPad ürününe gelecek olduğu açıklanan Project Gemini adlı sanat uygulamasının ismi, yüzyıllar öncesinde kullanılmış olan bir İtalyan  asıllı çizim tekniğine gönderme şeklinde Adobe Fresco olarak karşımıza çıkmış olacak. Firma, Creative Cloud Suite ile alakalı son ilavesinin şu anda özel bir beta testinde yer aldığını ve bu senenin ilerleyen zamanları içerisinde çıkacak olduğunu da duyurdu.

Profesyonel durumdaki sanatçılara özel bir şekilde düzenlenmiş olan bu uygulama, fazlası ile geniş bir araç yelpazesi sunmuş durumda. Fresco raster ile birlikte vektör ve de  dinamik fırçaları tek bir uygulama üzerinde buluşturmuş olacak ve sanatçıların fırçalarını ise  Photoshop CC isimli uygulama ile birlikte senkronize edebilmelerini sağlamış bulunacak.

Fresco ayrıca, Adobe şirketinin Procreate  ile birlikte öteki rakip iPad uygulamalarına bir yanıtı olması konusunda da bir beklenti var. Creative Cloud üzerinde otomatik bir şekilde kaydedilmiş olan dosyalar, sanatçılara iOS işletim sisteminin dosya yönetimi sistemi ya da Dropbox üzerinden çok daha değişik bir alternatif sunmuş olmakta. Adobe Fresco isimli uygulama ile alakalı olarak resmi bakış videosunu da resmi web sayfası üzerinden hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.