Adsız bir projeyle alakalı ortak çalışma yapacaklar

Mobil platformdaki oyun endüstrisi, akıllı telefonların gelişme göstermesi ile beraber çok daha popüler bir duruma gelmiş oldu.

Adsız bir projeyle alakalı ortak çalışma yapacaklar


Mobil platformdaki oyun endüstrisi, akıllı telefonların gelişme göstermesi ile beraber çok daha popüler bir duruma gelmiş oldu. PUBG Mobile ile birlikte Arena of Valor oyunlarıyla mobil oyun sektörü içerisine adeta damga vurmayı başaran Tencent, ne olduğu halen kesin olmayan bir proje üstünde Razer şirketiyle beraber çalışacak .

Anlaşmayla ilgili detayları ise çok fazla şaşırtıcı seviyede olağan. Anlaşmanın odaklanmış olduğu 3 tane şey var bunlar ise; donanım ile birlikte yazılım ve de hizmet. Özet geçecek olursak Tencent ile birlikte Razer, Tencent şirketinin en iyi oyunları Razer şirketinin en iyi donanımı ile oynatmak amacıyla bir çalışma yapacak.

Anlaşmanın basın için özel bir şekilde paylaşılan kısmında ise gelecek dönemde çıkması muhtemel durumdaki Razer  şirketinin telefonuyla alakalı olarak herhangi bir şekilde detay verilmiyor fakat yeni bir  tane Razer şirketine ait telefon modelinin geleceği hakkında çok büyük bir umut veriyor. Tabiiki de ortada bir  tane oyun telefonun tam tersine Razer hizmetini mobile entegre edebilecek bir sistem gelebilme şeklindeki bir gerçekte var. Bu sebepten dolayı çok fazla da heyecan yapmamak gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.