Fenerbahçe için sevindiren ve üzen haberler arka arkaya geldi

Ersun Yanal'ın raporuyla birlikte takıma öncelikli bir şekilde bir stoper ve de sol bek takviyesi yapma konusunda isteği olan Fenerbahçe Spor Kulübüne, 1 tane iyi 1 tane de kötü haber gelmiş durumda.

Fenerbahçe için sevindiren ve üzen haberler arka arkaya geldi


Ersun Yanal'ın raporuyla birlikte takıma öncelikli bir şekilde bir stoper ve de sol bek takviyesi yapma konusunda isteği olan Fenerbahçe Spor Kulübüne, 1 tane iyi 1 tane de kötü haber gelmiş durumda.

Önümüzdeki sezonun transferle ilgili çalışmalarına daha şimdiden başlamış olan Fenerbahçe Spor Kulübünün gündemine bir zaman önce Liverpool Kulübünün İspanyol oyuncularından biri olan Alberto Moreno gelmiş durumdaydı.

İngiliz basını ise Fenerbahçe Spor Kulübününde ilgisi olan İspanyol oyuncuyla alakalı Lazio iddialarını gündemine taşımaya başladı. Önümüzdeki sezonda sözleşmesini eline alacağı açıklanan İspanyol sol bek oyuncularından biri olan Alberto Moreno'nun talipleri git gide artıyor.

Bir zaman önce ismi Fenerbahçe Spor Kulübü ile anılmakta olan yıldız futbolcuyla alakalı olarak Barcelona Kulübü ve Sevilla Kulübü iddialarının üstüne Lazio konusundaki bir iddia da gündeme gelmiş bir halde.

Dail Mail tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, Lazio önümüzdeki sezonda boşa çıkacak olduğu açıklanan İspanyol yıldızın transferin bitirme konusunda fazlasıyla yakın. Önümüzdeki sezonda FFP kısıtlamasından dolayı maliyeti düşük transferlere yönelme planları bulunan Fenerbahçe Spor Kulübünün bonservisi elinde olacağı açıklanan Alberto Moreno'yla ilgilenmekte olduğu da biliniyordu.

Fenerbahçe Spor Kulübünün yıldız durumdaki ismi Hasan Ali Kaldırım'ın yerine düşünmekte olduğu ileri sürülmüştü. Bu sezonda İngiliz ekiplerinden Liverpool kulübüyle yalnızca 5 tane karşılaşmada 344 dakika zaman alabilme şansı yakalayan Moreno'nun sezon sonrasında da sözleşmesi sona ermiş olacak. İspanyol asıllı futbolcunun piyasa değeri ise tam olarak 9 milyon Euro şeklinde görülüyor.

Futbol Arena tarafından yapılan habere bakılırsa gelecek sezonda savunma hattına 1 veyahut 2 tane transfer yapmayı planlamakta olan Fenerbahçe Spor Kulübü rotasını tekrardan İtalya'ya çevirmiş durumda. Martin Skrtel'in durumuna bakılarak hareket edeceği tahmin edilen Fenerbahçe Spor Kulübü gündemine  birde Kolombiya asıllı stoperlerden Cristian Zapata'yı almış durumda.

İtalyan basınları Zapata'nın Fenerbahçe Spor Kulübüne imza atmaya fazlasıyla yakın olduğunu da net bir şekilde açıkladı.
Milannews24 ise, sezon bittiğinde Milan'dan ayrılma konusunda isteği olan Kolombiyalı stoperlerden Zapata için Fenerbahçe Spor Kulübü iddiasını açık bir şekilde gündeme getirdi.

Haber içerisinde Martin Skrtel'le sözleşmesini uzatma pazarlığını devam ettiren Fenerbahçe Spor Kulübünün Zapata'ya senelik 2 milyon dolar tutarından 2 yıllık bir teklif önermiş olduğu ve Kolombiya asıllı yıldızın  ise bu teklife olumlu bir şekilde yaklaşmış olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetimi önümüzdeki sezonda sözleşmesi bitecek olan Zapata'yı transfer etmesi durumunda herhangi bir şekilde bonservis bedeli ödemesi yapmayacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.