Airpods ürünlerinin tam şarj seviyesine rekor bir zamanda ulaşacak

Apple şirketinin kablosuz kulaklık ürünlerinden AirPods'un kablosuz özelliğe sahip şarj teknolojisine sahip olarak geleceğine yönelik sözünü vereli tam tamına 537 gün oldu ve bu gün sayısı da çoğalmayı sürdürmekte.

Airpods ürünlerinin tam şarj seviyesine rekor bir zamanda ulaşacak


Apple şirketinin kablosuz kulaklık ürünlerinden AirPods'un kablosuz özelliğe sahip şarj teknolojisine sahip olarak geleceğine yönelik sözünü vereli tam tamına 537 gün oldu ve bu gün sayısı da çoğalmayı sürdürmekte. Akıllı telefon sektörü içerisinde daha öncesinde duyurulmamış olan bilgileri ortaya çıkartmasıyla tanınmış Twitter kullanıcılarından Max Weinbach, Apple şirketinin getirecek olduğu yenilikleri de açıkça sıraladı.

Yeni AirPods ürününün fazlasıyla hızlı bir kablosuz şarj özelliği ile birlikte geleceğini ifade eden Weinbach, kablosuz özelliğe sahip kulaklıkların %0 şarj seviyesindeyken %100 şarj seviyesine yalnızca 15 dakika içinde çıkabilecek olduğunu söyledi. Taşıma kutusununda daha önceki modeline bakıldığında çok daha kalın ve  çok daha ağır  bir durumda olacağını ifade eden Weinbach, bu durumun Qi şarj teknolojisinin de yardımı ile beraber salanacak olduğunu sözlerine ilave etti.

Hali hazır bir şekilde satılmış olan AirPods ürünü 15 dakikalık  bir şarjla 3 saat süren (tam  bir kapasiteye geldiğinde 5 saat) kullanım olanağını sunmaktayken; AirPods 2 isimli modelin bu şekilde muazzam bir  hızda şarj olabilmesi, Apple şirketinin fazlasıyla başarılı bir işe imza atacak olduğuna da işaret etmekte. Silikon Vadisi devi tarafından geliştirilen işletim sistemi olan iOS'la alakalı da elinde bir takım verileri bulunan Weinbach, iOS 13.1 işletim sistemiyle karanlık modun artık iPhone 
 ile birlikte iPad'lere gelecek olduğunu da aktarmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.