Tartışmaları kanlı bir şekilde bitti

Bursa ilinin Mudanya ilçesi içerisinde 2 kişi, akşam birlikte oturmuş oldukları arkadaşının boğazını kesti. Olay gerçekleştikten sonra şahıslardan bir tanesi yaraşanmış arkadaşını hastaneye götürürken, öteki zanlı da kayıplara karışmış oldu.

Tartışmaları kanlı bir şekilde bitti


Bursa ilinin Mudanya ilçesi içerisinde 2 kişi, akşam birlikte oturmuş oldukları arkadaşının boğazını kesti. Olay gerçekleştikten sonra şahıslardan bir tanesi yaraşanmış arkadaşını hastaneye götürürken, öteki zanlı da kayıplara karışmış oldu. Mudanya polis ekiplerinden kaçamamış olan zanlı, sevk edilmiş olduğu adliyeye gönderilerek tutuklandı.

Olay ise Mudanya ilçesinin Çepni yolu kısmında yer alan bir bağ evinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, akşam birlikte oturmakta olan F. Ş. ile birlikte S. C. ve de Volkan S.'nin arasında halen tespit edilemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Kısa zaman içinde büyümüş olan tartışma kavgaya döndü ve S. C. sinirlerine  hiç bir şekilde hakim olamayıp arkadaşı Volkan S.’yi boğaz kısmından bıçakladı. Olay gerçekleştikten sonra ise F. Ş. arkadaşı  olan Volkan S.’yi arabaya bindirip Mudanya merkeze getirip çağırmış olduğu ambulans ile birlikte hastaneye yetiştirmiş oldu. 

Ağır bir şekilde yaralanmış olan Volkan S. ise Mudanya Devlet Hastanesi içerisinde hızlıca tedavi altına alındı. 

Konu ile alakalı olarak harekete geçmiş olan Mudanya İlçesinin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliğinin ekipleri zanlının yakalanabilmesi amacıyla çalışmalara başlamış durumda. Volkan S.’yi  de hastaneye yetiştirmiş olan F.Ş’yi gözaltına almış ekipler, F. Ş’nin ifadelerine bakarak S. C.’nin kimliğine ulaşmış oldu. Kayıplara karışmış olan S. C.’yi de kısa zaman içerisinde yakalayıp gözaltına almış olan ekipler 2 tane  şahsı emniyet içindeki ifadelerinin sonrasında adli makamlara sevk etti. Şahıslar arasından S. C. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken F. Ş.'nin ise serbest bırakıldığı açıklandı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.