Amerika'daki hızlı büyüyen telefon markası resmen açıklandı

Amerika Birleşik Devletleri içerisinde en hızlı büyüme gösteren akıllı telefon markası denildiği zaman herkesin akıllarına Apple şirketi, belki Samsung şirketi gelmekte.

Amerika'daki hızlı büyüyen telefon markası resmen açıklandı


Amerika Birleşik Devletleri içerisinde en hızlı büyüme gösteren akıllı telefon markası denildiği zaman herkesin akıllarına Apple şirketi, belki Samsung şirketi gelmekte. Lakin iki şirkette değil. Strategy Analytics şirketi; ''Google Pixel, şu an içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde en hızlı büyüme gösteren akıllı telefon markası'' ifadelerine yer veriyor.

Android dünyası içerisine en iyi bir biçimde giriş yapmayı isteyen kullanıcılara, Google Pixel  şu anda en iyi tercih konumunda yer alıyor. Zira, Google şirketinin bütün güncellemelerini ilk önce almakta olan cihaz sürekli olarak Google Pixel olmakta. Öteki markaların tam tersine Google Pixel, günlük yaşamı kolaylaştırmakta olan teknolojileri sayesinde çok fazla dikkat çekmekte. Bu özelliklerin  çok büyük bir kısmı ise belirli bölgelerde kullanılabilir bir durumda olsa bile bir zaman geçtikten sonra satışta bulunduğu her yerde tam donanımlı bir biçimde kullanılacaktır diye düşünmekteyiz.

Tabii ki de burada bahsedilen Google Pixel hiç bir şekilde kusursuz  durumda değil. Pixel 2 ile birlikte Pixel 2 XL modelleri ilk defa satışa sunulduğu zaman pek çok sorunla karşı karşıya kalmış bir durumdaydı. Cihazlarda yer alan çok garip sesler ve ekranlarında yer alan tuhaf hareketlilik baş gösterdiği zaman, Google  şirketi çok hızlı bir biçimde yazılım güncellemeleri yollayıp sorunların büyük bir kısmını çözdü. Lakin kullanıcılardan bazılarında ekran problemleri görülmeye devam etmiş oldu.

Pixel markası, Amerika Birleşik Devletleri'nin en hızlı büyüme gösteren markası olsa bile Apple şirketinin büyüme oranı ile kıyaslamak  çok daha yanlış bir durumda olabilir. Zira, Google Pixel sadece Android işletim sistemini sevenlere özel olarak üretildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.