Amozon şirketi MMO oyun konusunda hamle yaptı

Amazon şirketi, genel bir şekilde ticaretle alakalı gündem konusu haline geliyor.

Amozon şirketi MMO oyun konusunda hamle yaptı


Amazon şirketi, genel bir şekilde ticaretle alakalı gündem konusu haline geliyor. Fakat devleşmiş firma, 2012 senesi içerisinde Amazon Game Studios adlı oyun firmasını kurmuş durumda ve halen video oyunları üstünde çalışmalarını devam ettiriyor. Ve ayrıca Amazon Game Studios şirketi tarafından paylaşılmış çok fazla sayıda oyun yer alıyor.

Amazon Game Studios şirketi şimdi de, çevrimiçi bir şekilde oynanabiliyor olacak yeni bir tane MMO türündeki oyunu bedava bir şekilde oyun severler ile buluşturabilmek amacıyla harekete geçmiş bir durumda. Konuyla alakalı bir şekilde 2 değişik firmayla anlaşma sağlamış bulunan Amazon Game Studios şirketinin söz konusu bu oyunu, Lord of the Rings tabanına sahip olacak.

Firma tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde oyunun adıyla birlikte piyasaya çıkartılma tarihi hiç bir şekilde açıklanmadı fakat genel hatları ile oyunla alakalı bilgiler aktarıldı. Yapılmış olan açıklamalar içerisinde bu oyunun tamamen sürükleyici bir yapısının bulunduğu açık bir şekilde belirtilirken bu MMO türündeki oyunun hem bilgisayar  platformu hem ise konsollar üstünde oynanacak olduğunun altı çizilmiş durumda. Söz konusu bu oyunla alakalı bir şekilde  Leyou'yla iş birliği yapmakta oldukları duyurusunu yapan Amazon Game Studios şirketi, Leyou şirketi geliştiricileri tarafından bedava ve çevrimiçi oyun dünyası üzerindeki başarılarının hiç bir şekilde yadsınamaz bir gerçek olarak karşımıza çıkacağını ifade ederken Amazon - Leyou işbirliği içerisinden ortaya fazlasıyla kaliteli bir oyun çıkartılacak olduğunu belirtti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.