Tinder Lite için hedef pazarı açıklaması yapıldı 

Popüler hale gelen ve çok fazla kullanılan çöpçatanlık uygulamaları arasında yer alan Tinder, en sonunda kendi uygulamasının çok daha hafif  bir sürümünü ortaya çıkartmak için hazırlık yapıyor.

Tinder Lite için hedef pazarı açıklaması yapıldı 


Popüler hale gelen ve çok fazla kullanılan çöpçatanlık uygulamaları arasında yer alan Tinder, en sonunda kendi uygulamasının çok daha hafif  bir sürümünü ortaya çıkartmak için hazırlık yapıyor. Firma, resmi bir şekilde Android işletim sistemli cihazlara özel olarak Tinder Lite isimli uygulamayı çıkarttı. Uygulamanın hedef kitlesi de çok daha sınırlı bir veri ile birlikte alt segmentte yer alan telefonların kullanılmakta olduğu bölgeler.

Söz konusu bu uygulama üzerinde normal Tinder isimli uygulamadan çok bir değişiklik yer almadığı gibi tekrar kaydırma tabanı bulunan eşleşme sisteminin yanı sıra sohbet ile birlikte ''super like'' ve ayrıca seni beğenen kişileri görebilecek olduğun paralı özellikleri bünyesi üzerinde barındırmakta. Kısa bir şekile söylemek gerekirse Tinder Lite isimli uygulama, ana uygulamaya kıyaslandığında çok daha hafif bir sürüm olarak çıkmış diyebiliriz.

Uygulama üzerinde şu anda yer alan kısıtlama da Tinder Plus veyahut Gold hesapları için yükseltememe hali olarak öne çıkıyor. Bu söz konusu uygulamaya geçiş esnasında da ana uygulama üzerinde yer alan hesap buraya taşınabiliyor olacak.

Şu anda hala ön kayıt aşaması içerisinde yer alan bu uygulama halen komple çıkış gerçekleştirmiş bir vaziyette değil. Gelecek haftalar içerisinde ilk önce Vietnam içerisinde çıkış gerçekleştireceği açıklanan söz konusu bu uygulama, ilk önce Güneydoğu Asya bölgesi ile birlikte Güney Amerika benzerindeki bölgelere odaklanıyor olacak. Firma, söz konusu bu yeni uygulamayı LTE bağlantısının yer aldığı ve yüksek segmentte ye alan telefon modellerinin rahat bir şekilde kullanılabilmekte olduğu bölgelere de açma hususunda hiç bir şekilde acele etmiyor olacak.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.