Android mesajlar için GIF özelliği duyuruldu

Emojiler, çok uzun senelerden beri çevrimiçi durumdaki sohbetlerimizin ayrılmaz birer parçası konumuna gelmiş durumdalar.

Android mesajlar için GIF özelliği duyuruldu



Emojiler, çok uzun senelerden beri çevrimiçi durumdaki sohbetlerimizin ayrılmaz birer parçası konumuna gelmiş durumdalar. Bugüne gelmiş olduğumuzda da GIF’ler, duygu ile birlikte düşüncelerimizi hiçbir şekilde metin yazmaya gerek duymadan aktarabilmemize bir imkan sağlamakta.

Google şirketi, GIF’lerin çevrimiçi sohbet içeriisndeki önemini bilmekte olduğundan dolayı Google Mesajlar isimli uygulaması üzerinde Tenor GIFs tarafından desteklenmekte olan çok özel bir GIF özelliği sunmakta fakat Google Mesajlar isimli uygulamanın GIF  ile alakalı özelliği, öteki mesajlaşma uygulamalarına bakıldığında biraz daha değişik bir durumda.

Google Mesajlar adlı uygulama, sohbetin içeriğine göre sizlere çeşitli GIF önerilerinde bulunmakta. Böylelikle de arama motoru ile birlikte zaten basit bir şekilde ulaşabilmekte olduğunuz GIF’lere daha da basit bir biçimde erişim sağlayabilmektesiniz. Pekala GIF ile alakalı öneriler tam olarak nasıl kullanılmış oluyor?

Misal olarak '‘yalnızca bir şakaydı’' ifadeleri ike bir mesaj  yazarak yolladınız. Sanal klavyenin hemen üst kısmında GIF önerileri karşınıza çıkmış oluyor. Burda yer alan önerilere dokunup mesajınızla alakalı olan GIF’lere  de çok koay bir şekilde ulaşabilmiş oluyorsunuz. Bu  söz konusu yeni özellikle beraber Google şirketi, GIF kullanımını da  arttırabilmeyi amaçlamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.