Yıldız Tilbe çok büyük bir hata yaptı 

Sosyal medyayı fazlasıyla aktif bir biçimde kullanmakta olan Yıldız Tilbe, Twitter hesbaı üzerinden yanlışlıkla iş takvimini paylaşmış oldu.

Yıldız Tilbe çok büyük bir hata yaptı 


Sosyal medyayı fazlasıyla aktif bir biçimde kullanmakta olan Yıldız Tilbe, Twitter hesbaı üzerinden yanlışlıkla iş takvimini paylaşmış oldu. Sahne almakta olduğu programlardan kazanmış olduğu ücretlerin açık bir şekile ortaya çıktığının farkına varan Tilbe, bu paylaşımını  da çok kısa bir zaman içerisinde tamamen sildi.

Türk müziğindeki başarılı şarkıcılar arasında yer alan Yıldız Tilbe, dün yapmış olduğu paylaşım ile birlikte yine gündem oldu. Özel yaşamı içerisindeki her anını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmakta olan şarkıcı, geçtiğimiz gün konser ücretlerinin görünmekte olduğu iş takvimini de açık bir şekilde paylaştı.

Mütevazi halleri ile birlikte tanınmakta olan Tilbe'nin almış olduğu sahne ücretleri de adeta bir dudak uçuklatmış oldu. 31 Aralık tarihi içerisinde Kıbrıs'ta sahne almış olan Tilbe'nin bu geceden tam 350.000 Türk Lirası tutarında bir para almış olduğu ortaya çıktı.

Konserlerinden kazanmış olduğu bütün ücreti paylaşmış olduğunun farkına varan Tilbe, paylaşımı  da çok kısa bir zaman içinde tamamen sildi. Şarkıcının almış olduğu ücretleri gören hayranları da ''Dün piyasaya çıkan sanatçıların bu fiyatlardan çok daha fazla kazanmış olduğu camia Yıldız Tilbe'ni dinlemenin bedelini bırakın da böyle olsun'' ile birlikte ''Diğerleri kazanacak olduğuna Yıldız kazansın kendisi hak ediyor'' şeklindeki yorumlar yapıldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.