Anthem oyununun VIP demosu sorunlu bir şekilde başladı

Electronic Arts şirketinin çok uzun bir zamandan beri beklenmekte olan yeni oyunu Anthem'in, özel bir şekilde davet edilmiş olanlar ve ön sipariş vermiş olanlardan oluşan VIP Demo dönemi resmi bir şekilde başladı.

Anthem oyununun VIP demosu sorunlu bir şekilde başladı


Electronic Arts şirketinin çok uzun bir zamandan beri beklenmekte olan yeni oyunu Anthem'in, özel bir şekilde davet edilmiş olanlar ve ön sipariş vermiş olanlardan oluşan VIP Demo dönemi resmi bir şekilde başladı. Her şey  çok güzel gitmekteydi fakat yoğunluk artmaya başlayınca oyuncular kısa bir zamandan sonra bağlantıyla birlikte sunucu sorunlarıyla karşı karşıya kalmış oldu.

Electronic Arts şirketinin Destiny isimli oyuna benzeyen yeni oyunlarından Anthem'in VIP Demo ile ilgili süreci başladı. Davet edilmiş olan kullanıcılarla birlikte ön sipariş vermiş olanlara özel olarak açılmış olan bu deneme süreci esnasında beklenmeyen bir sorun ortaya çıkmış oldu. Aslına bakılırsa kaç  tane oyuncunun oyuna girecek olduğu kesindi fakat sunucular bir zaman geçtikten sonra aşırı yoğunluktan ötürü hatalar vermeye başlamış oldu. Bunun sonrasında birde bağlantı problemlerinin arkası bir türlü kesilmedi.

EA şirketi, oturum açmayla alakalı problemleri çözdü ve yapılmış olan açıklamaya bakılırsa PC ile birlikte PS4 oyuncularının herhangi bir sorun yaşamadan sunuculara anlık bir şekilde erişebiliyor olması gerekli. Bunun yanında Xbox One üzerindeki problemler için halen ekiplerin çalışmakta olduğu da açık bir şekilde ifade edildi. EA şirketi, sorunları çözdüğü konusunda açıklama yaptıktan hemen sonra sunucuya girmiş olan PC ile birlikte PS4 konsolunun oyuncuları  hiç bir şekilde hata almadan erişim sağlamaya başladılar.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.