Apex Legends oyunu iOS ve Android'e gelecek mi?

Apex Legends isimli yapım 4 Şubat tarihi içerisindeki çıkışını takip etmekte bulunan ilk 72 saat içinde 10 milyon tane oyuncuya ve ilk 1 hafta içindeyse 25 milyon tane oyuncuya ulaşmaya başardı.

Apex Legends oyunu iOS ve Android'e gelecek mi?

Apex Legends isimli yapım 4 Şubat tarihi içerisindeki çıkışını takip etmekte bulunan ilk 72 saat içinde 10 milyon tane oyuncuya ve ilk 1 hafta içindeyse 25 milyon tane oyuncuya ulaşmaya başardı. Battle Royale oyunlarının arasında fazlasıyla kısa bir zaman içerisinde en üstlere oturmayı başaran Apex Legends isimli yapım canlı yayın platformlarından biri olan Twitch'i de tamamen ele geçirmiş bir halde. Şimdi ise oyunun mobil versiyonunun gelebilecek olduğu hakkında söylentiler mevcut.

Battle Royale oyunları arasındaki en babalarından PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) isimli yapım, çıkmasından hemen sonra mobil platform üzerine de bir giriş gerçekleştirmişti. Onu takip etmekte olan Fortnite ise mobil (Android ile birlikte iOS) platforma giriş gerçekleştirip çok büyük bir oyuncu kitlelerine ulaşmayı başarmıştı. Apex Legends isimli yapımın aynı yolu izleyip izlemeyecek olduğu konusunda söylentiler varken, konu ile alakalı olarak oyunun yapımcısı EA şirketinden (Electronic Arts)  çok ufak bir ipucu gelmiş oldu.

Apex Legends isimli yapımın mobil platforma geleceğine yönelik olarak resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Electronic Arts şirketi de bu oyunun mobil versiyona gelip gelemeyecek olduğunun bir araştırma sürecinde bulunduğunu açıkladı. Bu ise bizlere ''Apex Legends Mobile'' adına sahip bir oyunun çok yakın bir süre içerisinde olmasa bile gelecek bir zamanda mobil platformlara giriş yapabilecek olduğunu işaret etmekte.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.