Pixel 4 modeli 2 sim kart desteği ile karşımızda olacak

Google şirketi, amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon serisinden Pixel'e fazlasıyla güvenmekte.

Pixel 4 modeli 2 sim kart desteği ile karşımızda olacak

Google şirketi, amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon serisinden Pixel'e fazlasıyla güvenmekte. Android işletim sisteminin en saf halini çok daha erken bir biçimde bu cihazlarına özel olarak yayınlamakta olan teknolojinin devi, en güncel haldeki amiral gemisi Pixel 3 serisinin donanım özellikleri  çok hafifletilmiş  durumdaki versiyonlarından Pixel 3 Lite  modeli ve Pixel 3 XL Lite modeli üstünde çalışma yapıyor ve bu akıllı telefonlarını ise 9 Nisan tarihi içerisinde San Francisco'da duyurma konusunda planlar yapıyor.

Google şirketinin daha Pixel 3 modelinin yeni Lite versiyonları üstünde çalışmalarını devam ettirdiği esnada arka planda ise Pixel 4 modeliyle de eli boş beklememekte olduğu ortaya çıktı. Açık Kaynak Kodlu durumdaki Android Projesinden Gerrit üstünde keşfedilmiş olan Google girdileri, Pixel serisinin ilerleyen süreçteki lideri Pixel 4 modelinin çoklu (çift) SIM desteğine sahip olarak geleceğine işaret etmekte.

Yapılmış olan yorumlardan birinde ise, Google şirketinin Google Pixel 4 modeli ve Pixel 4 XL modeli üzerinde çift SIM’li işlevler ilave edeceği de belirtilmekte. Şimdiye kadarki süre içerisinde Pixel 2 modeli ve Pixel 3 modelindeki akıllı telefonları normal durumdaki SIM girişinin yanında bir de eSIM özelliğine sahip olarak gelmişti fakat bu 2 tane SIM seçeneğini aynı esnada kullanamamaktaydınız. Ya fiziksel  durumdaki SIM takabilmekteydiniz veyahut eSIM'i cihazınız üzerine tanımlamaktaydınız.

Halen hiçbir tane cihazın 2 SIM desteğine sahip olarak karşımıza çıkmaması Pixel 4 modelini (eğer ki söylentiler doğru çıkarsa) kendi serisinin ilk 2 SIM kart desteğine sahip akıllı telefonu yapabilecek gibi gözükmekte.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.