Apex: Legends oyunundan müthiş bir başarı

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde ani bir şekilde yayılmış olan oyun, 10 milyon tane oyuncu barajını daha şimdiden aşmayı başardı.

Apex: Legends oyunundan müthiş bir başarı


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde ani bir şekilde yayılmış olan oyun, 10 milyon tane oyuncu barajını daha şimdiden aşmayı başardı.

Apex: Legends isimli oyun, yayınlanmış olduğu ilk günde, 24 saat içinde 2.5 milyon tane tekil oyuncu sayısına ulaşıp erişilmesi çok güç durumdaki bir rekora imza atmış idi. Geçtiğimiz 72 saatin hemen sonrasında, oyun 10 milyon tane  oyuncu barajını da aşmış oldu.

Titanfall oyununun yapımcısı ve de Apex: Legends oyunun başında yer alan isim olan Vince Zampella, konu ile alakalı şu ifadelere yer verdi; ''Oyunu sizlerinde bizim kadar sevmenizi istemekteydik ancak en harika rüyalarımızda dahi bu kadar büyük bir desteği ve de pozitif geri dönüşleri hiç bir şekilde göremezdik. Respawn'da yer alan herkes adına bize vermiş olduğunu şans için teşekkürlerimi iletmekteyim. Hikayemize tanık bulunduğumuz ve oyunumuzu oynamakta olduğunuz içinde teşekkürler! Bu aslında daha başlangıç; size sunacak olduğumuz çok ancak çok şey mevcut.''

Overwatch benzerindeki çok büyük bir efsanenin bile 10 milyon tane  oyuncuya 3 hafta içerisinde ulaşmış olduğunu, PUBG isimli ana yapımın 10 milyon tane oyuncuya ancak 6 ay içerisinde varmış olduğunu düşünürsek ortada yer alan durumun ne kadar büyük bir başarı olduğunu açık bir şekilde görebiliriz. Bakalım bahsi geçen  bu başarı devam ettirilebilir bir durumda olacak mı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.