Apex Legends yapımından büyük bir başarı

Çıkmış olduğu günden bu yana ortalığı kasıp kavurmayı başaran Battle Royale oyunlarından biri olan Apex Legends, kısa zaman içerisinde milyonlarca sayıdaki oyuncu tarafından  çok yoğun bir ilgiye maruz kalmış idi.

Apex Legends yapımından büyük bir başarı


Çıkmış olduğu günden bu yana ortalığı kasıp kavurmayı başaran Battle Royale oyunlarından biri olan Apex Legends, kısa zaman içerisinde milyonlarca sayıdaki oyuncu tarafından  çok yoğun bir ilgiye maruz kalmış idi. Twitch benzerindeki platformlar içerisinde liderliği de elinde bulundurmakta olan Fortnite'ı dahi geçmeyi başaran Apex Legends isimli yapıma hilecilerin giriş yapması da çok  fazla zaman almadı.

Respawn'ın Reddit platformu üzerinde yapmış olduğu açıklamaya bakılırsa oyunun piyasaya çıkmış olduğu günden bu zamana kadar 16.000 taneden çok hileci banlanmış oldu. Bu  bahsi geçen hilecilerin tam olarak  hangi platformlarda oynamakta olduğu hususunda da halen kesin bir açıklama gerçekleştirilmedi.

Şu anda öteki oyuncuların hileci olduğunu düşünmekte olduğu kişiyi şikayet etmesini sağlayabilecek bir özellik ortaya çıkartmamış olan Apex Legends platformuna gelecek dönem içerisinde bu şekilde özel bir raporlama sisteminin gelecek olduğu da gerçekleştirilen açıklama içerisinde yer alanların arasında. Bütün bunlara ilave bir şekilde Apex Legends platformunun yapımcısı olan Respawn'in yetkilileri tarafından, gelecek hafta içerisinde resmi bir şekilde paylaşılacak güncelleme ile beraber oyunun performansı ile birlikte stabilitesinin daha da arttırılacak olduğu ifade edildi. Görünüşe bakılırsa Apex Legends oyunuyla ilgili ilerleyen günlerde daha fazla konuşacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.