Apple şirketi iPod Touch duyurusu yaptı

Dünya üzerindeki en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olarak öne çıkan Apple şirketi, birinci sürümünü 2000’li senelerin başında tanıtıp müzik dinleme konusundaki alışkanlıklarımızı komple değiştirmiş olan iPod’un en yeni versiyonu olarak öne çıkan iPod Touch’ı  resmi bir şekilde duyurdu

Apple şirketi iPod Touch duyurusu yaptı


Dünya üzerindeki en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olarak öne çıkan Apple şirketi, birinci sürümünü 2000’li senelerin başında tanıtıp müzik dinleme konusundaki alışkanlıklarımızı komple değiştirmiş olan iPod’un en yeni versiyonu olarak öne çıkan iPod Touch’ı  resmi bir şekilde duyurdu. Daha önceki nesille nerdeyse birebir aynı tasarımla karşımıza çıkan yeni iPod Touch,  çok daha büyük yenilikler getirmiş durumda.

Yeni nesil olarak nitelendirilen bu iPod Touch, Apple A10 Fusion ismine sahip işlemciden güç almakta. 32 GB ile birlikte 128 GB'lik depolama alanı seçenekleriyle karşımıza gelen yeni iPod Touch isimli üründe ilk defa 256 GB'lik bir dahili depolama alanı seçeneği de yer alıyor. Çevrimiçi bir şekilde satışa sunuşmuş olan bu yeni iPod Touch isimli ürünün 32 GB’lık depolamaya sahip sürümüne 1.599 Türk Lirası tutarında, 128 GB’lık depolamaya sahip sürümü için 2.499 Türk Lirası tutarında, 256GB’lık depolamaya sahip sürümüyle ilgili olarakta 3.399 Türk Lirası tutarında bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda.

Apple şirketi, iPod Touch isimli ürünü en son 2015 senesi içerisinde yenilemişti. O zamanlarda A8 isimli işlemcisini kullanmakta olan bu cihaz, yeni nesilde çıkan Grup FaceTime benzerindeki özellikleri  de hiç bir şekilde desteklemiyordu. Yeni nesil olarak karşımıza çıkan iPod Touch, gelişmiş durumdaki bir işlemciye sahip olduğu için çok daha güncel özellikleri destekliyor olacaktır. Bununla beraber Apple şirketi, iPod Touch isimli ürünün ana ekran tuşu içerisine yine Touch ID özelliği ilave etmedi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.