Apple şirketi Türkiye ile alakalı sürpriz yaptı

Apple şirketi yaklaşık olarak 1 hafta öncesinde iOS 12.1.2 isimli sürüm için ilk beta sürümünü paylaşmıştı.

Apple şirketi Türkiye ile alakalı sürpriz yaptı


Apple şirketi yaklaşık olarak 1 hafta öncesinde iOS 12.1.2 isimli sürüm için ilk beta sürümünü paylaşmıştı. Daha öncesinde paylaşılan pek çok ara sürümle benzeyen biçimde, 2. beta sürümü paylaşılmadan İOS 12.1.2 isimli sürüm iPhone kullanıcılarıyla buluşturulmuş oldu.

Yaklaşık  olarak 100 MB'lik bir boyuta sahip güncellemeyle beraber eSIM bağlantısı konusunda yaşanmakta olan problemlerde çözüme kavuşturulmakta. Bunun yanında ülkemiz içerisinde yeni iPhone modellerini satın almış olan kullanıcıların yaşadıkları bağlantı problemi de giderilmekte. iPhone XS modeli ile birlikte XS Max modeli ve XR modelinin kullanıcıları, hizmet almış oldukları operatörlerle beraber eSIM bağlantısı kurma konusunda zorluk çekmekte olduklarını, aktivasyon sorunu yaşamış olduklarını da rapor etmeye başlamış idi. iOS 12.1.2 isimli güncelleme ile birlikte bu problemde ortadan kalkmış oluyor.

Ülkemiz içerisinde yeni iPhone modellerini satın almış olan pek çok kullanıcı, hücresel bağlantının fazlasıyla zayıf bir durumda olduğunu ve Wi-Fi bağlantısı konusunda problem yaşadıklarını rapor etmişlerdi. Bu durumun farkına varmış olan Apple şirketi  güncelleme notları içerisinde, Türkiye’de yaşanmakta olan hücresel bağlantı probleminin çözülmüş olduğunu da belirtmekte.

Bu  yeni güncellemeyi almış olan cihazlar ise şöyle;

* iPad Air modeli,
* iPad Air 2 modeli,
* iPad Pro modeli,
* iPad 9.7 modeli,
* iPad mini 2 modeli,
* iPad mini 3 modeli,
* iPad mini 4 modeli,
* iPod touch 6th modeli,
* iPhone 5s modeli,
* iPhone SE modeli,
* iPhone 6/6 Plus modeli,
* iPhone 6s/6s Plus modeli,
* iPhone 7/7 Plus modeli,
* iPhone 8/8 Plus modeli,
* iPhone X modeli,

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.