Apple şirketinden iPhone kullanıcılarına çok kötü bir sürpriz

Apple şirketi, mobil işletim sistemi iOS üzerinde ortaya çıkmış olan hataları hızlı bir biçimde paylaştığı yazılım güncellemeleriyle beraber çözebilmeyi garanti etmesiyle ün kazanmıştır.

Apple şirketinden iPhone kullanıcılarına çok kötü bir sürpriz


Apple şirketi, mobil işletim sistemi iOS üzerinde ortaya çıkmış olan hataları hızlı bir biçimde paylaştığı yazılım güncellemeleriyle beraber çözebilmeyi garanti etmesiyle ün kazanmıştır. iPhone ile birlikte iPad kullanıcıları ise cihazları üzerinde bir hata meydana geldiğinde çok fazla endişelenmezler zira Apple şirketinin çok hızlı bir güncellemeyle birlikte bu problemi çözecek olduğunu çok iyi bilirler.

Problem şöyle ki Apple şirketi, bir zamandır '‘problem çözmek amacıyla’' paylaşmış olduğu bütün güncellemelerde daha değişik problemlere sebep oldu. En son grup FaceTime görüşmeleriyle alakalı bir hatayı çözebilmek amacıyla paylaşılan iOS 12.1.4 isimli güncelleme, Wi-Fi ile birlikte hücresel veri problemlerini de beraberinde getirmiş gibi gözükmekte.

Yaşadıkları problemleri Twitter platformu üstünden Apple Destek’e ulaştırmaya çalışmakta olan iPhone  telefon kullanıcıları, cihazlarının hücresel durumdaki veri bağlantısı içerisinde çok ciddi problemler yaşatmakta olduğunu, mobil internetin ise fazlasıyla yavaş  bir durumda olduğunu ifade ettiler. Kullanıcılardan bazıları da her türden çözümü denemiş olmalarına karşın hücresel verinin tamamı ile olmadığını ifade ettiler.

Wi-Fi ile birlikte hücresel veri bağlantısıyla alakalı problemlere ilave bir şekilde sesli notlar ile birlikte fotoğraflar, e-mail, Airpods ve de Touch ID üzerindeki performans problemlerini de şöyle bir düşünürsek Apple şirketinin FaceTime grup görüşmesi özelliğini ‘problemsiz’ bir biçimde kullanıma çıkartmak amacıyla biraz acele etmiş olduğunu ve değişik problemlerini ortaya çıkartmış olduğunu da söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.