Apple şirketinden iPhone SE indirim kararı

iPhone Special Edition isimli model, 4 inç büyüklüğündeki ekranlara bir tür saygı maksadıyla geniş ve  de küçük bir tasarım kullanmayı tercih etti.

Apple şirketinden iPhone SE indirim kararı


iPhone Special Edition isimli model, 4 inç büyüklüğündeki ekranlara bir tür saygı maksadıyla geniş ve  de küçük bir tasarım kullanmayı tercih etti. Apple  şirketi çok uzun bir zaman öncesinde bu telefonu çıkartma kararı alarak çıkartmıştı. Şu anda da bu telefonu tercih etmekte olanlara özel yeni bir tane model piyasaya sürülecek.

Apple şirketinin Amerika Birleşik Devletleri'nde merkezi bulunan çevrimiçi mağazası, ellerinde kalmış olan iPhone SE modellerini indirimli bir fiyatla birlikte satışa çıkarttı. Cihazın 32 GB hafızaya sahip modeli 249 dolar tutarındaki bir fiyat etiketine sahip durumdayken 128 GB hafızaya sahip olan modelinin fiyatı da 299 dolar tutarında. Orijinal  durumdaki fiyatların 32 GB hafızaya sahip model içerisinde 349 dolar tutarında, 128 GB hafızaya sahip modelde de 449 dolar tutarında olduğunu düşünecek olursanız Apple şirketinin çok ciddi bir indirime gitmiş olduğunu da açıkça ifade edebiliriz.

Gücünü ise A9 isimli yonga setinden almakta olan iPhone SE modeli, 12 MP’lik özelliğe sahip arka kamerası ve de  Touch ID ile birlikte Live Photos ve 4K video özellikleri sayesinde çok fazla ilgi çekmekte. Şu anda telefon halen iOS işletim sisteminin son sürümünü kullanmakta.

Apple şirketinin SE modelinin satışlarını aniden yeniden başlatmasının arkasında yer alan neden şu anda hala belirsiz olsa bile küçük telefon kullananlar bu durumdan çok memnun olduğundan dolayı şu an içerisinde kötü bir yorum bulunmamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.