Google Asistan için Karanlık Mod güncellemesi yolda

Karanlık Mod artık son zamanlardaki en moda özellik. Özellikle de mobil kısımda göz konforunu sağlayabilmek amacıyla renklerin olabildiği kadar koyulaştırılabiliyor olması, Google  şirketinin geliştiricilerinin de  çok fazla dikkatini çekmekte.

Google Asistan için Karanlık Mod güncellemesi yolda


Karanlık Mod artık son zamanlardaki en moda özellik. Özellikle de mobil kısımda göz konforunu sağlayabilmek amacıyla renklerin olabildiği kadar koyulaştırılabiliyor olması, Google  şirketinin geliştiricilerinin de  çok fazla dikkatini çekmekte. YouTube isimli platform ile birlikte Android işletim sisteminin kendisine de karanlık modu getirmiş olan yazılım devi, şimdi ise aynı modu Google Asistan uygulaması için planlamakta.


Dün yayınlanmış olan Google uygulamasının beta versiyonunun da onaylamış olduğu gibi karanlık mod Google Asistan içerisine gelecek. Kullanıcılar güç tasarrufuyla ilgili modu açtıkları zaman veyahut cihazın ayarları içerisinde karanlık mod devamlı açık olacak bir biçimde seçilmiş ise, Asistan da bu duruma uygun bir şekilde koyu renge sahip kartlar gösterebiliyor.

9.5 sürümü içerisinde yer alan karanlık mod, hava durumu bilgilerinden uçuş saatlerine kadar olan bütün Google Asistan sonuçlarına hızlı bir şekilde uygulanmakta. Daha önceki arama sonuçlarına baktığınız zamanda koyu renklerin benimsenmiş olduğunu açıkça görebilmektesiniz. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde yayınlanmış olan yuvarlatılmış kenarlar ise elbette burada da yer alıyor.

Resimlerden de kolay bir şekilde anlaşılabileceği gibi bu mod halen geliştirilme aşaması içerisinde. Sonuçlar ait arka planlar karanlık mod içerisindeyken, bunun haricinde kalmış olan alan standart bir biçimde gösterilmekte. Stabil güncelleme yayınlandığı zaman bu durumun çözülecek olduğundan emin olmamamız amacıyla herhangi bir nedenimiz bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.