Apple şirketinden yeni bir beta duyurusu

Apple şirketinin geliştirici programına dahil olmuş durumdaki kişiler, iOS 12.2  işletim sisteminin Beta 3 güncellemesini artık istediklerinde indirebilirler.

Apple şirketinden yeni bir beta duyurusu


Apple şirketinin geliştirici programına dahil olmuş durumdaki kişiler, iOS 12.2  işletim sisteminin Beta 3 güncellemesini artık istediklerinde indirebilirler.

Apple şirketi, bugün iPhone ile birlikte iPadler için iOS 12.2 işletim sisteminin  Beta 3'ü piyasaya çıkartmış olacak. Apple şirketi öte yandan watchOS 5.2 ve muhtemel olarak tvOS 12.2'nin 3. beta versiyonlarını da bugün resmi bir şekilde piyasaya çıkartmış olacak. macOS 10.14.4  işletim sisteminin Beta 3'ü de dün  resmi bir şekilde kullanıma çıkartılmıştı.

iOS 12.2 işletim sistemi ve alakalı yazılım güncellemeleri, büyük  bir ölçüde Apple şirketinin Home isimli uygulamasıyla çalışmakta olan akıllı TV’leri desteklemek için odaklanmakta. Öteki yapılmış olan değişikliklerin arasında ise köpek balığı ile birlikte baykuş, zürafa ve de yaban domuzu gibi seçeneklerini içeriğinde barındıran yeni Animoji karakterlerinin yanı sıra birkaç tane değişiklik daha bulunmakta.


iOS 12.2 işletim sisteminin Beta 2'nin, iPhone'ların bazılarında ve iPad'lerde Kontrol Merkezi'nde yer alan AirPlay simgesinin yanında belirli pazarlarda bulunan AT&T ‘5G E’de gerçekleştirilen değişiklikleri de içeriğinde barındırmaktaydı. Beta 3 içerisindeki son durumları ise kısaca şu şekilde sıralayabiliyoruz;

- Kilit ekranında yer alan pil hatası halen mevcut (bu versiyonla ilgili olarak)
- Grup FaceTime görüşmeleri tekrardan etkinleştirildi

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.