Apple şirketi kredi kartı üretimine yoğunlaşacak

Goldman şirketinin tüketici bankalarından biri Marcus aracılığı ile direkt olarak iPhone’lar üstünden erişimi bulunacak bu kartı öteki kredi kartlarından ayırmakta olan özelliği, bu  bahsi geçen ürünün Apple Pay aracılığı ile de daha sonra yapılacak mobil ödemeler esnasında kullanılabilecek kartlar ilave etmenize imkan tanıyabilecek durumda olması.

Apple şirketi kredi kartı üretimine yoğunlaşacak


Goldman şirketinin tüketici bankalarından biri Marcus aracılığı ile direkt olarak iPhone’lar üstünden erişimi bulunacak bu kartı öteki kredi kartlarından ayırmakta olan özelliği, bu  bahsi geçen ürünün Apple Pay aracılığı ile de daha sonra yapılacak mobil ödemeler esnasında kullanılabilecek kartlar ilave etmenize imkan tanıyabilecek durumda olması. Yeni gelecek bu ürün, kullanıcılar için Aktivite uygulamasının iOS cihazlar üzerinde yapmış olduğuna benzeyen bir biçimde, iPhone kullanıcılarının mali durumlarını daha iyi bir şekilde idare etmelerine imkan tanıyan akıllı analitik seçenekleri sunuyor olacak.

The Wall Street Journal tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, kartın gelecek  haftalar içerisinde Apple  şirketinin çalışanlarına dağıtılacak olması, içinde yer aldığımız senenin sonlarına doğru da halk amacıyla satışa çıkartılması söz konusu.

Haberin sonrasında sözü edilene bakılırsa, kartın Mastercard ödeme ağı içerisinde yer alacak olduğu ve Apple şirketinin, Apple Pay işlemlerinde 3. şahıslardan alınmakta bulunan ücretten çok daha iyi bir komisyon alacak olduğu söz konusu bir durumda. Müşteriler, alışverişleri esnasında harcamış oldukları miktardan %2  oranında bir para iadesi almış olacak.

Hem Apple şirketi hem ise Goldman şirketi yeni gelir kaynakları konusunda arayış içinde ve akıllı özelliğe sahip bir kredi kartı bu duruma çok fazla yardımcı olabilir gibi gözükmekte. Kartı kısa bir şekilde özetlersek: Kartın, kullanıcıların kendileri için harcama hedefleri koyabilmelerine, kazanmış olduklarını takip edebilmelerine ve bakiyelerini en iyi biçimde kontrol etmelerine imkan sağlaması planlanmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.