Apple şirketinden yeni bir FCC onayı

Apple şirketi, çok kısa bir zaman öncesinde Avrasya Ekonomi Komisyonu içerisinde A2159 model numarasına sahip bir tane  MacBook Pro modelini kayıt ettirmiş idi

Apple şirketinden yeni bir FCC onayı


Apple şirketi, çok kısa bir zaman öncesinde Avrasya Ekonomi Komisyonu içerisinde A2159 model numarasına sahip bir tane  MacBook Pro modelini kayıt ettirmiş idi. Bu hafta içerisindeyse Apple şirketi, aynı model numarasıyla ilgili olarak FCC’den  resmi bir şekilde onayını almış oldu. FCC belgeleri içerisinde Apple şirketi, daha paylaşılmamış bir A2159 isimli modelinin yenilenen bir MacBook Pro  modeli olduğunu da ifade ediyor. 

A2159 model numarasına sahip olan bu cihaz, Apple şirketinin MacBook Pro modellerine mayıs ayı içerisinde yapmış olduğu güncellemenin içinde yer alan bir model değil ve  aslında tam olarak ne olduğu da net bir şekilde bilinmemekte. Reddit kullanıcılarından bir tanesi ise, bu söz konusu modelin 13 inç büyüklüğe sahip MacBook Pro modelinin yenilenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkacağını ifade ediyor. Söylentilerden bazıları, Apple şirketinin mayıs ayı içerisinde güncellememiş olduğu Touch Bar yer almayan 13 inç büyüklüğündeki MacBook Pro modelini yenileyecek olduğunu da söylemekte. MacBook Pro’ya ait olan bu söz konusu model, 2017 senesinden bu yana bir güncelleme almış değil.

Apple şirketinin öte yandan daha yeni bir tasarımla birlikte çok daha büyük 16 inç büyüklüğündeki bir ekran bulunan MacBook Pro üstünde çalışmakta olduğu da söylenmekte fakat FCC kapsamında paylaşılmış olan belgede ifade edilen veriler bu söylentilere hiç bir şekilde uygun değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.