Apple şirketinin düşük fiyatlı iPadlerinde o özellik yok

iPad Pro modelinin tekrardan tasarlanmış bir durumda olması kullanıcılara  çok daha düşük maliyeti bulunan, daha uygun fiyata sahip iPad modelleri konusunda bir umut vermiş idi.

Apple şirketinin düşük fiyatlı iPadlerinde o özellik yok


iPad Pro modelinin tekrardan tasarlanmış bir durumda olması kullanıcılara  çok daha düşük maliyeti bulunan, daha uygun fiyata sahip iPad modelleri konusunda bir umut vermiş idi. Steve Troughton-Smith ise, bu konu ile alakalı  bir açıklama gerçekleştirip, iOS 12.2 isimli beta sürümünün, iPad modelleri için Face ID içermemekte bulunan 4 tane yeni versiyonunun gelecek olduğunu ve geleneksel durumdaki  Touch ID teknolojisi ile çalışacak olduklarını açıkça ifade etti.

Bu  şekilde uygun maliyet ile sonuçlanacak olan değişiklik iPod Touch'a da uğrayacak olabilir. Yeni  geleceği açıklanan iPod Touch'ın yeniliklerinden halen söz edilmiyor olsa bile aynı iPad modelleri içerisinde karşımıza çıkacağı gibi iPod modelinde de aynı politikanın izlenecek olduğu düşünülmekte.

Bunlara ilave bir şekilde Avrasya Ekonomik Komisyonu içerisinden alınmış olan sertifika da bilinen detayların arasında bulunuyor. iPad kullananlar Face ID'nin yer almamasından ne kadar etkilenecek bu bilinmiyor fakat çok daha uygun fiyatlandırma amacıyla buna değecek gibi durmakta.

Apple şirketi, yeni donanımlara sahip  olarak gelecek bu cihazlarını 2019 senesinin ilk çeyreği daha bitmeden tanıtabilir veyahut tanıtım için ilk yarıyı da beklemeyi planlayabilir.

''iOS 12.2 sürümünün WiFi  ile birlikte Hücresel versiyonları içerisinde iPad'lerde Face ID özelliği, yeni iPodlar'da  da hem Face ID hem ise Touch ID yer almayacak gibi gözükmekte.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.