OnePlus 6T modelindeki bu sorun pil yüzdesini emiyor

Pek çok ülke içerisinde çok iyi satış rakamlarına ulaşmayı başaran başarılı  durumdaki akıllı telefon OnePlus 6T modeli, 3.700 mAh gücüne sahip bataryası sayesinde, güç tasarrufu moduna hiç bir şekilde girmeden bütün gün süresince dayanabilecek olduğu konusunda vaatler bulunan bir telefon modeliydi.

OnePlus 6T modelindeki bu sorun pil yüzdesini emiyor


Pek çok ülke içerisinde çok iyi satış rakamlarına ulaşmayı başaran başarılı  durumdaki akıllı telefon OnePlus 6T modeli, 3.700 mAh gücüne sahip bataryası sayesinde, güç tasarrufu moduna hiç bir şekilde girmeden bütün gün süresince dayanabilecek olduğu konusunda vaatler bulunan bir telefon modeliydi. Lakin bütün gün dayanması konusunda bir beklenti bulunan batarya pek çok kullanıcı da boşalmaya başladıktan sonra sorunlar da ortaya çıkmış oldu.

Bu sorun karşısında kullanıcıların bazıları kendilerince  bir takım çözümler bulmuş olsa bile kullanıcıların hepsi o kadar şanslı  bir durumda değildi. OnePlus 6T modelinin kullanıcısı olan biri problemi şöyle açıkladı; ''Geçmiş olduğumuz gün şarj yüzdem 80'deyken aniden boşalmaya başladı. Nereye kadar düşmüş olduğunu tam olarak hatırlamamaktayım fakat yarısına kadar gelmiş olduğunu açıkça söyleyebilirim. Bu esnada telefonumda ise onu yorabilecek tek bir  tane uygulama bile açık durumda değildi üstelik.''

Bu açıklama yapan kullanıcıya yanıt şeklinde pek çok 6T modelinin kullanıcısı da aynı şeyleri ilave ettiler. OnePlus şirketinin yetkilileri  ise meydana gelen bu problemle alakalı olarak halen bir açıklama yapmış değiller. Eğerki OnePlus 6T modelindeki cihazı kullanmakta ve bu sorunla karşı karşıya bir durumdaysanız, resmi bir şekilde açıklama gerçekleştirilene kadar cihazınıza  hiç bir şekilde müdahalede bulunmamanızı tavsiye ediyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.