Apple şirketinin kurucusunun doğum gününü videoyla kutladı

Apple şirketinin 708.000 metrekareden oluşan alan üzerine kurulu durumdaki kampüsü Apple Park'ta yer alan bir göletin videosunu Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olan Tim Cook, Steve Jobs ile alakalı övgüler dolu bir kutlama mesajını da gönderisine ilave etti.

Apple şirketinin kurucusunun doğum gününü videoyla kutladı


Apple şirketinin 708.000 metrekareden oluşan alan üzerine kurulu durumdaki kampüsü Apple Park'ta yer alan bir göletin videosunu Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olan Tim Cook, Steve Jobs ile alakalı övgüler dolu bir kutlama mesajını da gönderisine ilave etti. Jobs'ın gerçek vizyonunun Apple Park'ın her  bir köşesine yansıtılmış olduğunu ifade eden Cook, Steve Jobs'ın burayı görmesi durumunda çok mutlu olabileceğini düşünmekte olduğunu da açık bir şekilde ifade etti.

Jobs'ın devamlı olarak Apple Park kampüsüne benzeyen bir kampüs hayali kurmakta olduğunu da ifade eden CEO açıklamasında; ''Burayı fazlasıyla sevecekti. Apple şirketinin gelecek dönemdeki yenilikleriyle alakalı ilham kaynağı olabilecek bir yerin hayalini çok fazla kurmaktaydı. Bugün ise 64. doğum günü ve onu çok fazla özlüyoruz.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Tim Cook'un da ifade ettiği gibi Steve Jobs ölmeden öncesinde yeni bir  tane Apple kampüsü inşa edebilmek amacıyla bir takım girişimlerde bulunmuş lakin işler planlamakta olduğu gibi gitmemişti. Jobs yaşamını yitirdikten 2 sene sonrasında Cupertino Belediye Meclisinin  tarafından oy birliği ile onaylanmış olan bu proje, 2017 senesinde bitirilmişti.

Günümüz teknolojisinin oluşması konusunda çok büyük bir pay sahibi durumunda bulunan Steve Jobs'ın 64. doğum gününü bizlerde kutluyor ve kendisini saygı ile anıyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.