LG şirketi V50 ThinQ 5G modelini duyurdu

 İlk çıktığı zaman üst çerçeve üzerinde bulunan ikincil ekranla birlikte dikkatleri kendisine toplamış olan V serisinin en yeni versiyonu olarak öne çıkan V50 ThinQ 5G modelinde bunun değişik bir anlayışla geri gelmiş olduğunu görmekteyiz.

LG şirketi V50 ThinQ 5G modelini duyurdu


 İlk çıktığı zaman üst çerçeve üzerinde bulunan ikincil ekranla birlikte dikkatleri kendisine toplamış olan V serisinin en yeni versiyonu olarak öne çıkan V50 ThinQ 5G modelinde bunun değişik bir anlayışla geri gelmiş olduğunu görmekteyiz.  Her ne kadar LG şirketinin yeni telefonu üzerinde heyecan veren bir yenilik yapacak olmasını beklemiş olsak bile V50 modelinin tasarımı ile birlikte V40 modelinin tasarımında fazla ciddi farklar  bulunmuyor.

V50 modelinin ön kısmında 6,4 inç büyüklüğündeki QHD+ çözünürlüğüne sahip OLED bir ekran yer alıyor. Fakat, standart durumdaki çentiklerden uzaklaşarak su damlası biçimine sahip küçük çentikleri kullanmakta olan diğer firmaların tam tersine LG şirketi, V40 modelinde de kullanmış olduğu büyük çentiği bu telefon üzerinde de kullanmayı tercih etmiş. Bu bölme içerisindeyse 2 tane ön kamerayla birlikte sensörler yer alıyor. Yani aslında bu çentik boş bir şekilde  kullanılmamış. Cihazın arka kısmına baktığımız zaman 3'lü kamera sistemiyle birlikte parmak izinin okuyucusunu görmekteyiz. Burada yer alan dikkat çekici durumdaki farklılıkta, daha önceki telefonlarda yer alanın tam  tersine kamera çıkıntısının artıl bulunmaması.

2019 senesinde çıkmış olan her yeni amiral gemisi modelde olan bir beklenti gibi, LG V50 modeli de Snapdragon 855 isimli işlemciyle gelecek. 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir depolamaya sahip olarak karşımıza çıkacak cihazın bataryası da 4000 mAh gücüyle fazlasıyla iyi. Fakat artmış olan batarya telefonu az daha kalınlaştırarak ağırlaştırmış. V50 modeli, 8.2 milimetrelik bir kalınlıkta ve 183 gram ağırlıkla birlikte V40 modelinden tam 14 gram daha ağır bir durumda.

LG şirketi fiyat ve çıkış tarihi konusunda herhangi bir açıklama gerçekleştirmekten çekindi. Lakin telefonun sahip bulunduğu donanımlarla birlikte çokta uygun fiyatlı bir durumda olmayacağını tahmin etmekteyiz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.