Apple şirketinin WWDC 2019 tarihi kesinleşti

firmanın geleneksel bir şekilde düzenlemekte olduğu geliştirici konferansının tarihiyle birlikte yeri kesinleşti.

Apple şirketinin WWDC 2019 tarihi kesinleşti


firmanın geleneksel bir şekilde düzenlemekte olduğu geliştirici konferansının tarihiyle birlikte yeri kesinleşti.

Apple şirketi, halen WWDC 2019 (Worldwide Developer Conference, Küresel Durumdaki Geliştirici Konferansı) ile alakalı net bir tarihini açıklamadı fakat Macrumors üzerinde yer almakta olan habere bakılırsa geliştirici konferansı bu yıl 3 ila 7 Haziran tarihlerinin arasında San Jose, Kaliforniya içerisinde gerçekleştirilmiş olacak.

WWDC, geçmiş olduğumuz sene 4 ila 8 Haziran tarihlerinin arasında, 2017 senesinde de 5 ila 9 Haziran tarihlerinin arasında yapılmıştı, yani tekrar haziran ayının aynı haftası içerisinde  gerçekleşecek olması çok fazla şaşırtıcı bir durumda olmadı. Macrumors, ortaya atmış olduğu bu tarih hususunda da kaynağına çok fazla güvenmekte. Sitenin  asıl kaynağı ise, Son Jose kentinde yer alan Kültürel İşler Ofisi’e ait (Office of Cultural Affairs) 2019 senesinin etkinlik takvimi şeklinde gösterilmekte.

Site, geçmiş olduğumuz sene içerisinde de  WWDC 2018 ile ilgili tarihleri şubat ayında, yani Apple şirketinin resmi duyurusu yapılmadan tam  tamına 1 ay öncesinde doğru bir şekilde açıklamıştı. Biletleri fazlası ile pahalı  bir durumda olan ve katılımcıların kurayla belirlenmekte olduğu bu özel konferansa geçmiş olduğumuz sene  içerisinde tam tamına 7.000 kişi katılım gerçekleştirmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.