Canlı yayında açıklamalar yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Başkanı ve  aynı zamanda AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin  Başkan Adayı görevinde bulunan Binali Yıldırım, 5 sene görev yapmış olduğu ve kendi sınıfı içerisinde dünyanın en  büyüğü konumunda bulunan İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) en büyük hizmetleri arasında yer alanlardan birinin,  

Canlı yayında açıklamalar yaptı


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Başkanı ve  aynı zamanda AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin  Başkan Adayı görevinde bulunan Binali Yıldırım, 5 sene görev yapmış olduğu ve kendi sınıfı içerisinde dünyanın en  büyüğü konumunda bulunan İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) en büyük hizmetleri arasında yer alanlardan birinin,  1999 depremi esnasında yapmış olduğu çalışmalar olduğunu ifade ederek; ''Tüm gemileri Gölcük ile birlikte Yalova ve de Çınarcık'a yolladım. Buradan ise gün boyunca sürekli olarak yaralı taşıdık. İstanbul ilinden  kurtarma amacıyla giden ekipleri taşıdık. Yenikapı'ya yüzlerce sayıda ambulansı dizdik. Bir  gün içerisinde 2.500 kişiyi taşıdık, yaşama geri döndürdük onları.'' ifadelerine yer verdi. 

Yıldırım, Habertürk kanalı içerisinde Veyis Ateş'in sunmakta olduğu ''Akılda Kalan'' isimli programda, yaşamıyla alakalı bilinmeyenleri, hatıralarını ve İstanbul ilini anlattı.

''Başa dönmüş olsak, tekrar aynı Binali Yıldırım'ı ister miydiniz?'' şeklinde sorulan  soru üstüne de Yıldırım; ''Başa dönerek yeniden yaşama başlasak bugünkü Binali Yıldırım'ı  çok isterdim. Bu mesleği yeniden isterdim, mühendis olmayı da isterdim. Herhangi bir  şekilde pişmanlığım olmadı zira doya doya hayalimde yer alan her şeyi, daha da çoğunu  gerçekleştirdim. O sebepten dolayı bir pişmanlık duygusu içerisinde de değilim.'' şeklinde yanıt verdi verdi.

''En fazla neyi hayal ederdiniz?'' şeklindeki soruya karşılık olaraksa Yıldırım; 'yol ile birlikte köprü  yapmayı, havayolunu geliştirmeyi sürekli olarak hayal ettiğini ve bu  bahsi geçen hayalini  gerçekleştirebilmenin nasip olduğunu da açık bir şekilde dile getirdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.