Apple şirketiyle ilgili bu iddia ortalığı çok karıştıracak

iPhone ile birlikte iPad kullanıcılarının, yeni gelmiş olan iOS sürümleriyle alakalı bir şekilde en fazla merak etmekte oldukları şey ellerinde yer alan cihazlarla uyumlu bir durumda olup olmayacağı.

Apple şirketiyle ilgili bu iddia ortalığı çok karıştıracak


iPhone ile birlikte iPad kullanıcılarının, yeni gelmiş olan iOS sürümleriyle alakalı bir şekilde en fazla merak etmekte oldukları şey ellerinde yer alan cihazlarla uyumlu bir durumda olup olmayacağı. Android işletim sisteminin tam tersine, Apple şirketinin güncelleme  ile ilgili politikası nispeten çok daha uzun, fakat en nihayetinde bir takım telefonlar bu güncellemelerin haricinde kalmış olacak. iOS 13 sürümüyle alakalı da bazı söylenti haberler yayılmaya başladı.

iOS 12 sürümü, firmaya ait olan iPhone 5s modeli, iPhone 6 modeli, iPhone 6 Plus modeli, iPod Touch (6.nesilden) modeli, iPad mini 2 modeli, iPad mini 3 modeli, iPad mini 4 modeli, iPad Air modeli, iPad Air 2 modeli ve tabii ki de üst segmentte yer alan cihazlara uygun bir şekilde çıkmıştı.

çıkmış olan bazı haberlere bakılır ise, 2016 senesinden önce çıkmış olan Apple ürünleri iOS 13 sürümüyle uyumlu bir durumda olmayacak. iOS işletim sisteminin yeni sürümü, Apple şirketinin haziran ayı içerisinde gerçekleştireceği WWDC’de (Worldwide Developer Conference, Dünya Kapsamında Geliştirici Konferansı) tanıtılacak olabilir.

Eğer ki çıkmış olan bu haberler doğru ise, iPhone 5s modeli ve iPhone 6s Plus modeli arasında yer alan modeller işletim sisteminin yeni sürümü ile uyumlu bir durumda olmayacak. Güncellemeyi alabileceği konusunda tahminler bulunan cihazlar ise iPhone 7 modeli ve üstündeki telefon modelleri olacak. iPad kısmında da iPad mini 2 modeli  ile birlikte 3 ve 4ün yanı sıra iPad Air modeli ve 2 modelleri güncellemeyle buluşamıyor olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.