Redmi şirketinden snapdragon 855 işlemcisine sahip telefon gelecek

Xiaomi şirketinin bugüne kadarki süre içerisinde uygun fiyata sahip cihazlarını konumlandırmakta olduğu Redmi serisinin, geçmiş olduğumuz haftalarda Xiaomi şirketinin bir alt markası şeklinde yoluna devam edecek olduğunu resmi bir şekilde duyurmuştuk

Redmi şirketinden snapdragon 855 işlemcisine sahip telefon gelecek


Xiaomi şirketinin bugüne kadarki süre içerisinde uygun fiyata sahip cihazlarını konumlandırmakta olduğu Redmi serisinin, geçmiş olduğumuz haftalarda Xiaomi şirketinin bir alt markası şeklinde yoluna devam edecek olduğunu resmi bir şekilde duyurmuştuk. Poco'nun hemen sonrasında Redmi markası ile birlikte Xiaomi şirketi de, çok değişik stratejiler denemeye başlamış oldu.

Tamamen farklı bir marka durumuna geldikten sonra Redmi Note 7 isimli modelini tanıtmış olan firma, bu cihaz ile birlikte fazlasıyla ciddi başarılar elde etmiş oldu ve Note 7 modelinin bir üst modeli olarak karşımıza çıkacak Note 7 Pro modelininde yolda olduğu konusunda bir sinyal vermiş oldu. Şimdi de Redmi şirketi, bütün bu cihazlar hariç olarak Snapdragon 855 isimli mobil platformundan güç alarak gelecek bir amiral gemisi cihaz hazırlığı yapıyor.

Redmi şirketinin çalışanlarından biri olan Lu Weibing, Weibo üzerinde paylaşmış olduğu bu resmin altında firmanın 2 tane yeni cihaz üstünde çalışmakta olduğunu ve bunlardan bir tanesinin orta seviyede; bir tanesinin ise Snapdragon 855 işlem isine sahip bir amiral gemisi modeli olacağını belirtti. Şimdilik ise Snapdragon 855 işlemcisiyle karşımıza çıkacak bu gizemli durumdaki Redmi telefonuyla alakalı olarak halen değişik bir bilgi bulunmuyor olsa bile gelecek aylarda cihazın bir takım detayları kesinleşmeye başlayacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.