Artık Instagram hikayelerine şarkı sözü eklenebiliyor

Facebook platformunun sahibi olduğu resim ile birlikte video paylaşım platformlarının en popüleri olan Instagram'a şarkı sözü ilave etme özelliği gelmiş durumda. Getirilmiş

Artık Instagram hikayelerine şarkı sözü eklenebiliyor


Facebook platformunun sahibi olduğu resim ile birlikte video paylaşım platformlarının en popüleri olan Instagram'a şarkı sözü ilave etme özelliği gelmiş durumda. Getirilmiş olan bu özellikle beraber hikayelerine ilgili şarkıları eklemiş olan kullanıcılar, şarkının sözlerini de hikayelerinin üzerine dahil edebiliyor olacaklar. Instagram platformunun bu söz konusu özelliği de şu anda sınırlı şarkılar içerisinde kullanılabilmekte.

Ünlü  durumdaki resim ile video paylaşım platformlarından biri olan Instagram'a çok büyük bir yenilik daha yolda. Daha öncesinde testlerinin sürdüğü şarkı sözleri isimli özellik sonunda kullanıcıların hizmetine sunulmaya başlandı. Bu yeni özellikle beraber kullanıcılar, şarkı sözlerini de hikayelerine ilave edebiliyorlar.

Getirilmiş olan bu yeni özellik firmanın resmi Twitter adresi üstünden duyurulmuş bir halde. Yapılmış olan açıklamalar içerisinde kullanıcıların hikayeleri üzerine şarkı sözleri ilave edebilecekleri, böylelikle de kendilerini daha da iyi bir biçimde ifade edebilecek oldukları ifade edildi.
 
Fakat söz konusu bu özellikse şu anda sadece sınırlı bir biçimde kullanılabilmekte. Bu ise her  bir şarkının sözlerinin hikayelere ilave edilemeyeceği anlamına gelmekte. Fakat Instagram platformunun gelecek süreç içerisinde, özelliğin desteklemekte olduğu şarkı sayılarının arttırması konusunda da bir beklenti var.

Bununla beraber Instagram platformu tarafından yapılmış olan açıklamalar içerisinde, kullanıcılarının ilave ettikleri şarkı sözlerini özelleştirebilecek oldukları da ifade edildi. Bunun sayesinde ise kullanıcılar değişik yazı stillerinin yanı sıra değişik tasarımlar da kullanıp hikayelerine şarkı sözlerini ilave edebiliyor olacaklar. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.