Sahneye çıktığında oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı

Ramazan Bayramı'nı çalışma yoğunluğunda geçirmiş olan ünlüler arasındaki Safiye Soyman ile birlikte eşi Faik Öztürk, bayramının ilk gününde Bodrum ilçesinde bir otelde sahneye çıktı.

Sahneye çıktığında oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı


Ramazan Bayramı'nı çalışma yoğunluğunda geçirmiş olan ünlüler arasındaki Safiye Soyman ile birlikte eşi Faik Öztürk, bayramının ilk gününde Bodrum ilçesinde bir otelde sahneye çıktı. Sahne kıyafeti ile birlikte gözleri kamaştırmış olan Safiye Soyman, MS hastası  olduğu açıklanan oğlu Harun'u karşısında gördüğünde çok duygulu anlar yaşamış oldu.

Magazin dünyası içerisindeki en sempatik çift şeklinde gösterilmekte olan Safiye Soyman ile birlikte Faik Öztürk, kendilerini dinlemeye gelmiş misafirlerinin karşılarına ''Cennet Bağı'' ismine sahip şarkı ile çıktı. Ünlü durumdaki çift, sevenlerinin Ramazan Bayramlarını kutlamayı da hiç bir şekilde ihmal etmedi. Repertuvarları içerisinde yer vermiş oldukları hareketli parçalar ile müzikseverlere çok daha  coşkulu bir gece yaşatmış olan örnek çift, sahnede yer alan sempatik ve de samimi halleri ile de hayranlarından bol bir şekilde alkış almış oldu.

Konserinin 2. yarısı için Safiye Soyman'ın binlerce lira tutarındaki ''Tuvalet''ini boynuna dolayıp çıkmış olan Faik Öztürk, etkinlik alanı içerisinde yer alanları gülmekten kırıp geçirdi. ''Safiye  aslında bu kıyafetin sana hiç bir şekilde  olmamış, seni çok daha fazla kilolu göstermiş bu aşkım'' şeklindeki sözler ile hayat arkadaşına takılmış olan Faik Öztürk sonrasında ise; ''Zaten senin sayende modacılara çalışmaktayız. Seni kendi elbisen ile protesto etmekteyim'' ifadelerine yer vererek askısıyla beraber boynuna dolamış olduğu tuvalet ile sahne üzerinde turladı.

Safiye Soyman'ın engelli durumdaki oğlu olan  Harun da izleyiciler arası içerisindeki yerini alıp annesini dikkatli bir şekilde takip etti. ''Bu gece buraya canım oğlum da bizleri izlemek için gelmiş'' ifadelerine yer vererek oğlu Harun'a seslenmiş olan Safiye Soyman, sonrasında ise gözyaşlarına hakim olamadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.