Asus Zenfone 5 için Android Pie güncellemesi geldi

Asus şirketinin bu yıl satışa çıkartılan Zenfone 5 isimli modeli, Asus ürünlerini sevenler tarafından fazlasıyla beğenilmişti.

Asus Zenfone 5 için Android Pie güncellemesi geldi


Asus şirketinin bu yıl satışa çıkartılan Zenfone 5 isimli modeli, Asus ürünlerini sevenler tarafından fazlasıyla beğenilmişti. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Asus şirketinin Zenfone 5Z isimli modeline yönelik güncelleme tarihini açıklamış olması üstüne, yeni bir  tane adım daha gelmiş oldu. Asus şirketinin Zenfone 5 modeli Android Pie isimli güncellemesine en sonunda kavuşmuş oldu.

Güncellemenin paketi, firmanın resmi internet sitesi üzerinden indirilebilir ve de cihazınıza kurulabilir bir durumda. OTA'nin güncellemeleri de, bölge bölge dağıtılacağından dolayı biraz beklemeniz gereklidir.. Güncelleme paketinin mevcut boyutu ise  yaklaşık bir şekilde 1,3 GB boyutundadır. Eğerki Android Pie işletim sisteminin güncellemesine hemen kavuşmayı isterseniz, sizlerde internet sitesi üzerinden güncelleme paketini hemen indirebilirsiniz.

Öte yandan Asus şirketi yapmış olduğu açıklama içerisinde Zenfone 5z isimli modelinin Ocak ayı içerisinde güncellemeyi alacak olduğunu belirtti. Bununla beraber Zenfone 5 Lite  isimli modeliyle alakalı bir bilgi ise bulunmamakta. Asus Zenfone 5 (ZE620KL) modeline Pie güncellemesini Asus'un resmi web sayfası üzerinden indirebilirsiniz. Asus şirketi son modellerine sağlamış olduğu güncellemeler sayesinde kullanıcılarında gönlünü kazanmış bir durumda. Amiral gemisi modelinin özellikleri ile birlikte fiyatı da oldukça bütçe dostu olduğundan dolayı herkes tarafından tercih edilen bir model olmayı başardı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.