Instagram'daki canlı yayınlar daha işlevsel hale geldi

Instagram platformu, son zamanlar içerisinde sosyal medya uygulamalarıyla rekabeti daha da arttırabilecek yeni özelliklerini kullanıma çıkartmakta.

Instagram'daki canlı yayınlar daha işlevsel hale geldi


Instagram platformu, son zamanlar içerisinde sosyal medya uygulamalarıyla rekabeti daha da arttırabilecek yeni özelliklerini kullanıma çıkartmakta. Bugün yapılmış olan yeni  bir tane duyuru, arkadaşlarınızla birlikte takip ettikleriniz ile etkileşime girebilmenizi basitleştiren çok daha yeni bir özellik. Bu özellikle birlikte, takip ettiğiniz kişilere canlı yayın esnasında anlık soru iletebiliyor olacaksınız. Aynı hikayeler içerisinde olduğu gibi.

Yeni  gelen soru etiketi özelliğiyle birlikte, takip etmekte olduğunuz kişiler canlı yayın esnasındayken onlara sorular iletebiliyor olacaksınız. Onlar ise bu soruları anlık bir şekilde görerek, canlı bir şekilde yanıt verme şansına sahip olacaklar. Android ile birlikte iOS işletim sistemli cihazlar üzerinde canlı yayın soruları yavaş bir şekilde aktif edilmeye başlandı. Bunla beraber yeni özelliklerden bir tanesi de canlı yayın esnasında fotoğrafla birlikte video paylaşımı.

Bu yeni özellikte Android ile birlikte iOS işletim sistemi için, şimdilik sadece yayıncılarla kısıtlı bir şekilde paylaşıma sunulmuş olacak. Bu bahsi geçen yeni özellikleri kullanabilmek amacıyla da kullanmakta olduğunuz cihazınızın en güncel sürümdeki Instagram uygulamasına sahip bir durumda olduğundan, kesinlikle emin olmanız gerekiyor. Yeni gelmiş olan bu güncellemelerin kullanmakta olduğunuz cihazınıza yansıması da bir miktar zaman alabilir. Instagram kendisini her geçen gün geliştirmeyi sürdürüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.