Battle Pass beta olarak devam ediyor

Oyun dünyası içerisindeki en popüler firmalar arasında yer alan Valve şirketinin Dota 2 yapımında battle pass test edilmeye başlandı.

Battle Pass beta olarak devam ediyor


Oyun dünyası içerisindeki en popüler firmalar arasında yer alan Valve şirketinin Dota 2 yapımında battle pass test edilmeye başlandı. Dota 2 isimli yapımın auto chess oyunu olarka öne çıkan Dota Underlords şu zamanlarda beta aşaması içerisinde ve oynanması tamamen bedava bir yapıya sahip durumda. Epic Games şirketi ise, bu söz konusu stratejiyi popüler  hale gelen battle royale oyunlarından biri olan Fortnite isimli yapımla beraber fazlasıyla genişletmiş oldu ve şu an içerisinde 9. sezona girmiş durumda.

Battle Pass isimli özelliğin ne olduğundan kısa bir şekilde söz edelim: Season Pass’den esinlenip oluşturulmuş olan bu bu sistem, katmanlı yapısından dolayı da oyuna ilave bir içerik sağlamış oluyor. Oyuncunun, oyunda yer alan görevleri bitirip oyun içi ögeler kazanabilmesini vaat etmiş bir durumda.

Valve şirketi, daha önce çıkan Dota 2 isimli yapımın yan oyunlarından Artifact’te yaşamış olduğu problemi yaşamamak amacıyla veyahut Riot şirketinin sıra tabanına sahip dövüş oyunlarından Teamfight Tactics’in daha da ardına düşmemek amacıyla beta sürümünün test edilebilmesi maksadıyla ''Proto Pass'' ile alakalı bir duyuru gerçekleştirdi. Tekrar bedava olarak karşımıza çıkan bu sürüm içerisinde de geliştiriciler, tam olarak nelerin çalışmakta olduğunu anlayarak hataları çözmeye çalıştıkları esnada oyuncular ise çok daha yeni sancaklar veyahut tahtalar benzerindeki ödüllerin sahibi olabilecekler. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.