Battlefield fazlasıyla sağlam bir fragmanla karşımıza çıktı

Battlefield 5 isimli oyunun Battle Royale modu olarak karşımıza çıkacak Firestorm’un yeni bir tane daha fragmanı yayınlanmış durumda.

Battlefield fazlasıyla sağlam bir fragmanla karşımıza çıktı


Battlefield 5 isimli oyunun Battle Royale modu olarak karşımıza çıkacak Firestorm’un yeni bir tane daha fragmanı yayınlanmış durumda. İlk bakıldığında tamamen normal bir Battle Royale modu şeklinde gözüküyor olsa bile kırılabilir çevre ile birlikte araç çeşitliliği ve görevlerinden dolayı Battlefield evrenine ait pek çok özellikler bu modu değişik kılmaya yetiyor.

Firestorm isimli yapımda yer alacak  harita, daha öncesinde de söz etmiş olduğumuz gibi Battlefield evreninin gelmiş geçmiş en büyük haritalarından bir tanesi olacak. Bu da açık bir şekilde demek oluyor ki oyun esnasında araç gerekliliği kesinlikle kaçınılmaz bir hale geliyor. Bu durumlara istinaden oyunun geliştirici şirketi olan DICE, oyuna traktörden tutunda tankına kadar  pek çok araç çeşitliliği getirmiş bir halde.


Battlefield isimli yapıma ait oyun mekaniklerinin Battle Royale isimli mod ile buluşmuş olması, öteki Battle Royale devlerini tahtından edebilecek gibi gözükmekte. Firestorm isimli oyuna ait paylaşılan bu özel fragmanı ise, oyuncuları fazlasıyla heyecanlandırmış bir halde. Firestorm isimli bu yapım 25 Mart tarihi içerisinde resmi bir şekilde oynanmaya açılmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.